Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (3.83 secunde)
Si le-as mai spune ca nimeni si nimic, nicio pedeapsa, nu le poate alina durerea. Unii dintre vinovati au platit, altii, poate nu.
Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete: fotografiile, mai putin romantice, au totusi ceva tragic in expresia lui, poate din lunga ereditate incarcata a Wittelsbachilor, dar poate dintr-o presimtire a marii inadecvari spre care se deschidea viata lui.
Albastrul este folosit pentru a alina bolile si pentru a trata durerile. Umbrele de indigo sunt folosite pentru a vindeca problemele de piele.
La un moment dat, un prieten comun din Baile Herculane i-a sunat sa le spuna ca fiica lui - pe care o vom numi Alina - absolventa a unei facultati de Arte, o sa vina la mare, in zona respectiva, intr-o vacanta de cateva zile.
Ne alina gandurile bune si faptul ca atatia oameni devin partasi la durerea noastra, dar facem un apel la discretie si decenta.
Alina Turcitu) Daciotul Iulian Angheluta si-a dat demisia din publicitate pentru doua luni sabatice in Mongolia Poate unora le place sampania fina servita in vacanta la un restaurant frumos, dar el unul, zice, oriunde s-ar afla prin lume, il cauta pe localnicul firesc din mahala, sa se bucure impreuna in batatura lui de-o bere locala si de-o mancare traditionala facuta de nevasta-sa.
Una, Alina Al Ina se intreaba retoric cand BOR poate oferi un spital si arata ca adventistii se preocupa facand unul.
A urmat un spectacol artistic prezentat de Alina Sorescu, in cadrul caruia au cA¢ntat Mirabela Dauer despre a€žfotoliul din odaie si cartea uitata pe etajeraa€œ, Angela Buciu, Ion Dolanescu, Fuego si Irina Loghin.
Fara indoiala ca are o latura aspra, si momentele cand iti va provoca agitatie vor fi mult mai numeroase decat cele in care te va alina.
De altfel, la putin timp dupa anuntarea rezultatului de la referendum, au aparut si problemele lui Ludovic Orban, mai multi colegi, intre care Adriana Saftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scantei, Mara Calista, Cezar Preda si Catalin Predoiu, acuzandu-l ca dezbina partidul!
38, pe Alexandru Brezniceanu, profesor pensionar, Liana Popa, tehnician la Regia de Apa, iar la Regia de Termoficare - pe Octavia Tabacu, subinginer nu se stie in ce domeniu si angajata la o societate comerciala, Alina Ionescu, consilier juridic la Centrul de reabilitare sociala, Mircea Deculescu, director comercial la Dumagaz, Nicolae Nicolaescu, inginer pensionar etc.
Asa omul mai vine si mai cumpara, iar noi suntem multumiti ca avem clienti", a spus Alina Tanase, proprietar de chiosc din Craiova.
Experienta lor fiind mult mai vasta decat a noastra, evident, avem multe lucruri de invatat", a adaugat Alina Dodocioiu, expert guvernamental.
Sau pierderi mai mari decat castigurile Alina Mungiu Pippidi, director la Societatea Academica din Romania, este de parere ca, dimpotriva, Traian Basescu nu castiga prea mult daca ar demisiona.
„Evenimentele de ieri (marti - n.r.) din sedinta Sectiei de procurori a CSM, explicatiile domnului ministru la diverse posturi de televiziune ne-au determinat sa îi adresam rugamintea de a anula vizita la INM, în asteptarea clarificarii motivului revocarii solicitate“, se arata într-un comunicat al INM.Institutul considera ca, „în lipsa unei asemenea clarificari, mesajul ministrului justitiei ar intra în contradictie cu obiectivele Concursului de referate pe teme de jurisprudenta a CEDO si cu valorile promovate de INM“.Alta demisie Cu doua saptamâni în urma, si-a dat demisia din Ministerul Justitiei si Alina Vrabie, sefa Directiei de avizare a actelor normative, care se opusese avizarii unei hotarâri de guvern deja adoptate, prin care i se transfera Postei Române un imobil si un teren. 
Daca s-ar face o obitnuinta din astfel de acte de caritate, noi nu ne-am supara", a declarat Alina Stance, purtator de cuvant al Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie din Oradea.
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
De asemenea, la nivelul fiecarui judet se vor distribui brosuri informative, dupa modelul ghidului de utilizare a votului uninominal lansat si distribuit deja in Sectorul 5, la initiativa candidatului PNL Sector 5 pentru Camera Deputatilor, Alina Gorghiu.
Ea va candida in colegiul uninominal de deputat 22 - Cotroceni, din sectorul 5 al Capitalei. In Colegiul 22 vor mai candida Corneliu Ciontu (PSD-PC), Alina Gorghiu (PNL) si Elena Munteanu (PDL).
Monica Bolocan Andrei Sorin Huzum Florentina Cimpoi Marinela Dorin Matei Dedis Georgiana Zaharia Andreea Alina Confe.Universitar dr. Tutunaru Dana Prof.Dr.Ing.
google-analytics.com