Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (2.58 secunde)
Alina Gorghiu, Presedintele interimar al Senatului, a vorbit in direct la Euronews Romania despre rotativa guvernamentala si despre discutiile care au avut loc in interiorul coalitiei cu UDMR, inainte de trecerea conducerii Guvernului la PSD.
Alina Eremia a dezvaluit ce a invatat de la logodnicul ei. Vedeta a recunoscut ca Edy Barbu a ajutat-o mult de-a lungul timpului.
In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia. Surse din ancheta au precizat ca Alex Velea si Alina Eremia au fost audiati de politisti in calitate de martori.
Cum era de asteptat, cea mai mare tevatura a facut-o PSD (posesorul celor mai multe exemplare "patate”), care i-a acuzat pe Alina Mungiu Pippidi si pe colegii sai din conducerea CPC de "implicare grosolana in campania electorala prin tentativa evidenta de deturnare a intentiilor de vot in favoarea anumitor partide din opozitie”.
Potrivit investigatiilor prezentate in ultimele zece zile de Alina Mungiu-Pippidi, presedintele Societatii Academice Romane, in numele CPC, Alianta PNL-PD are doi candidati ce au fost condamnati, iar PRM patru.
FOTO: Alina Mungiu-Pippidi si Cristian Parvulescu, amenintati cu tribunalul, au decis sa contraatace
In opinia presedintelui SAR, Alina Mungiu Pipiddi, alegerile generale de anul acesta au fost "libere, dar incorecte ". "Este posibil ca fraudele denuntate de diferitii observatori sa fi jucat un rol decisiv in influentarea rezultatelor finale, tinind cont de diferenta mica dintre Alianta D.A.
Alina Aniculesei, 24 ani, studenta, Bucuresti: "E degustator ceea ce se intampla in acest moment cu plaja. Mizeria care se afla pe plaja poate face pe oricine sa-si faca bagajele si sa plece acasa.
Alina. Ea a declarat ca este nedumerita de rezultat si intentioneaza sa ceara lamuriri comisiei care a luat decizia. (N.I.)
Ridzi fusese anchetata de o Comisie parlamentara condusa de Alina Gorghiu (PNL), care ceruse revocarea acesteia din functie si cercetarea pentru delapidare si abuz in serviciu, o ancheta a ANAF, si sesizarea Consiliului Concurentei si a Curtii de Conturi in cazul contractelor cu Artisan si Mark, pentru organizarea evenimentelor din 2 mai, "Ziua Tineretului".
Cat priveste situatia descentralizatelor, prefectul Culetu a adaugat ca pentru postul de director al ARR si-a depus dosarul Gabriel Iordache, pentru posturile de director si director adjunct al AJOFM s-au aratat interesate Alina Mihaela Popescu si, respectiv, Emilia Murineanu, iar in functia de director SAPARD a fost numit Mircea Solomon.
Declinarea competentei catre Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost confirmata ieri de purtatorul de cuvint al PNA, Alina Tonigaru, care a precizat ca solicitarea procurorilor anticoruptie a fost intocmita la sfirsitul lunii iulie a acestui an.
Declinarea competentei catre Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost confirmata ieri de purtatorul de cuvint al PNA, Alina Tonigaru, care a precizat ca solicitarea procurorilor anticoruptie a fost intocmita la sfirsitul lunii iulie a acestui an.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Numele Sipet de sidef ii apartine surorii mele, Alina Karina Nitu profesor de Lb. Romana) Si fetele noastre au un sipet in care le pastrez pentru mai tarziu, toate lucrurile valoroase, inca de cand s-au nascut:
- Pentru ca s-a creat o prietenie cu Alina Gavrila si atunci ea fiind in acest domeniu de cativa ani, ne-am imbratisat mainile.
Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza duminica onomastica.
Dumnezeu, asa cum e formulat transcultural, nu numai ca alina durerea mortalitatii prin viziunea unei vieti eterne, dar indulceste si infricosatoarea izolare, oferind o prezenta eterna si, de asemenea, pune la dispozitie un model pentru a trai o viata plina de sens.
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina Deaconu, au participat la expozitia de la Sala Dalles. "Am adus: miere de cires, miere de prun, miere mana de padure, miere cu propolis energizant, pastura, propolis, tinctura din pollen, faguri, combinatiile mele:
La Sibiu, Revelion 2014 va fi prezentat de realizatorul de televiziune Dan Negru, iar muzica va fi asigurata de Alexandra Stan, Anya, Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band) si Alina Eremia (LaLa Band).
google-analytics.com