Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (6.00 secunde)
Luat in orice forma, va alina greata. ... Jumatate pana la o lingura intreaga intr-un pahar de apa va alina instant simptomele.
Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: ... - Societatea Academica Romana este ONG-ul condus de Alina Mungiu, despre finantarile careia ActiveNews a scris aici.
In cadrul unei emisiuni de televiziune, doamna presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu, a stabilit ca sunt de vina PSD/ALDE/Guvernul Ponta ca nu au imbunatatit cadrul legislativ pentru a evita abuzurile justitiei.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Femeia, Ciucu Alina Ionela se prinde cu mainile de marginea peronului si incearca sa se ridice. In acel moment, Magdalena Serban ii da cu piciorul in cap, iar Alina este lovita de metrou cu o viteza de 50 km/h.
Unde se afla Romania? (Autoare: Alina Bargaoanu) Saptamana trecuta a aparut o stire care, cu putine exceptii, a scapat presei romanesti.
Premiul a fost inmanat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezenta la gala alaturi de Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena si Sorin Chirculescu, director marketing Catena.
Un eseu exceptional de Alina Mungiu-Pippidi: Romani, aparati-va democratia Prima generatie de politicieni romani de dupa eliberare, fesenistii, nu erau comunisti.
Se gasesc strict in gama des specialitate si ne adresam in magazinele de specialitate sau restaurante, ne-a spus Alina Vranceanu, Manager Vanzari la Crama Histria.
Alina Mungiu-Pippidi analizeaza impreuna cu Marius Tuca ce sanse are sa reziste o coalitie PNL-PSD si care sunt viitoarele posibile scenarii de pe scena politica.
Alina Mungiu Pipidi, profesor stiinte politice si presedintele Societatii Academice Romane, a comentat masura impunerii certificatului verde la munca. In opinia sa, lipsa acestui document ar transforma coalitia intr-un Kartel.
Alina Petre are o relatie cu un om de afaceri libanez, stabilit in Romania de 25 de ani. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi cand se sarutau.
In exclusivitate pentru Antena Stars, Alina Puscas a marturisit ca nu si-a dat seama din primul moment din cauza adrenalinei, dar simtomele au aparut si a fost nevoita sa mearga la medic pentru a afla cu ce problema se confrunta.
Alina Gorghiu a vorbit marti seara, la Digi24, despre accesul femeilor la functii de decizie in Romania. Vicepresedinta PNL spune ca Moldova este un exemplu de bune practici, unde "presedintele este femeie, sefa DNA este femeie, sefa guvernului este femeie, ministrul de interne este femeie".
Alina de 32 de ani, din Bucuresti, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiul sau minor, in varsta de 3 ani. ... Alina in stare de libertate.
Cod galben de viscol si ninsori abundente pentru mai multe zone din tara. Alina Serban, meteorolog ANM, a prezentat prognoza meteo actualizata.
Alina Puscau s-a vindecat de depresie cu ajutorul unui specialist. Vedeta a dezvaluit cum a reusi sa-si schimbe perceptia asupra vietii.
Lumea buna a capitalei s-a adunat si a petrecut intr-un club de fite in acest weekend, unde protagonista serii a fost nimeni alta decat Alina Eremia, care a sustinut un concert de zile mari.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Valcea, Alina Teodorescu a comunicat ca incidentul s-a produs in zona viaductului Carligu Mic pe DN7 - Valea Oltului.
google-analytics.com