Cautare

563 de rezultate pentru "alina crisan" (3.82 secunde)
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
Precizam ca Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice.
Cand Alina Bica incerca sa-si convinga colegii din comisia de la ANRP sa-i aprobe despagubiri de 380 de milioane de lei lui Stelu, nu o facea in scopul repararii unei nedreptati a regimului comunist, ci strict cu gandul sa-si multumeasca stapanii, Elena Udrea si Dorin Cocos, ca sa nu-i rupa capul, dupa cum singura se confesa.
Alina Gorghiu versus politica romaneasca.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. De cand a fost numita co-presedinte al PNL, domnisoara Alina Gorghiu a devenit criticul absolut al politicii romanesti.
Portavocea Cotrocenilor in PNL a fost/este Alina Gorghiu. ... Alina Gorghiu are o pozitie greu de aparat. Autoritatea ei de lider PNL este in aceste zile la punctul cel mai de jos de cind a preluat sefia partidului.
Am citit, a doua zi dupa vizita in judetul Vaslui a copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, cu mare atentie presa locala.
- Marea sefa a Marelui PNL, fiica spirituala a Bratienilor - tovarasa Alina Gorghiu Dej sta in sediul PD din Modrogan - in fostul birou al lui Traian Basescu, la ALDE (sediul USL) in fostul birou al lui Crin Antonescu sta acum Calin Popescu, iar premierul Ciolos sta in fostul birou al lui Emil Boc.
Tariceanu, replica INCENDIARA pentru Alina Gorghiu (Autor: Lucian Negrea) Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii da o replica extrem de dura copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, cea care a spus ca PNL ar putea initia discutii pentru o majoritate cu ALDE, dupa alegerile parlamentare.
GUVERN DE UNIUNE NATIONALA Alina Mungiu - Pippidi, analiza TAIOASA dupa esecul motiunii de cenzura: ... Denisa Miron) Alternativa la PSD nu a castigat pentru ca nu exista, considera Alina Mungiu - Pippidi.
Vreau sa contractez un credit si vreau sa ma informez ce oferte au“, a spus Alina Paraschiv, alta craioveanca prezenta ieri în holul Universitatii.Oferte speciale la Salonul de Servicii Financiare 2007Varianta cea mai la îndemâna în astfel de situatii este împrumutul bancar, astfel ca multi craioveni încearca sa contracteze un credit cu destinatiile pliate pe propriile nevoi.
"Indemnizatia de somaj ce se acorda acestei categorii de persoane este o suma lunara fixa, neimpozabila, al carei cuantum reprezinta 50% din salariul de baza minim brut pe tara garantat în plata, în vigoare la data stabilirii acesteia", a declarat Alina Ghercioiu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
De asemenea, noi organizam o tombola prin care vom oferi mai multe aparate electrice si electrocasnice", a declarat Alina Alexa, manager de proiect "Casa 360". ... "Intentionam ca targul imobiliar sa devina un eveniment anual pentru Galati", a conchis Alina Alexa, managerul proiectului "Casa 360".
De-a lungul timpului, Raluca Dumitrascu s-a bucurat de sustinerea campioanei olimpice Alina Dumitru, care este nascuta in aceeasi luna cu ea, august, dar in ani diferiti.
Andreea Tomescu a obtinut titlul de golgheter, Alina Pesu a fost desemnata cea mai tehnica jucatoare, iar Georgiana Ungureanu (Facultatea de Chimie) a fost cel mai bun portar. De mentionat ca Alina Pesu si Andreea Tomescu sunt componente ale prim-divizionarei de fotbal feminin Real Craiova.
David Cernea (11 ani), Campion National la Ski, Alina Barbu (13 ani), Campioana Nationala la Atletism (proba 400 m), Andreea Albu (13 ani) si Ana Nanau (12 ani), doua componente ale stafetei romanesti de natatie pe care Paul Georgescu o pregateste pentru traversarea Canalului Manecii (29 august - 5 septembrie 2019).
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Avem cercei din fimo - la 5 RON, brose - la 12 RON, cercei din pietre - intre 5 - 10 RON, coliere din pietre - intre 30 - 70 RON", ne-a spus Alina Deaconu.
Vineri, 1 august, Alina Manole a adus "Fericirea de luni". ... "Alina, poti sa fii tu cantecul meu?". Folk You! a devenit "cantecul" miilor de oameni care cred intr-o lume mai buna.
Eu te astept pe terasa Grand Combo impreuna cu Alina si Norbert, stilistii centrului comercial si cu partenerii mei:
Alina Gorghiu a publicat pe Facebook 10 fotografii in albumul Ziua Nationala impotriva cancerului de san si un text explicativ :
google-analytics.com