Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (4.69 secunde)
Liderul PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a votat pentru alungarea din partid a protectorului sau politic, Adrian Nastase.
Partidul Social Democrat continua procesul de "eliberare" din functii a membrilor care - spun ei - au devenit incomozi prin simplul fapt ca s-au dovedit a fi sustinatori ai lui Adrian Nastase.
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, s-a prezentat ieri-dimineata la Parchetul instantei supreme, ca urmare a unei citatii in legatura cu un denunt in care a fost acuzat de abuz in serviciu.
Presedintele PC Dan Voiculescu a declarat, joi, ca se va intalni luni cu fostul lider al PSD Adrian Nastase, pentru a discuta perspectivele politice ale acestuia in PSD si in Romania. "Am o relatie foarte buna cu Adrian Nastase.
In cadrul editiei de marti seara a emsiunii "Miezul problemei", difuzata la National TV, fostul sef al PSD, Adrian Nastase, deranjat de acuzele pe care i le aduce Viorel Hrebenciuc, i-a replicat acestuia intr-o maniera foarte transanta:
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca exista intentia de a se folosi Comisia Europeana pe post de sperietoare pentru a justifica unele actiuni politice interne.
Fostul premier PSD Adrian Nastase il acuza pe seful statului, intr-o postare pe blogul personal, ca doreste sa fraudeze moral alegerile prezidentiale prin sustinerea unui referendum care este "absolut inutil" pentru ca nu are nicio finalitate.
Roxana Preda a publicat in "Evenimentul Zilei" articolul cu titlul "Geoana flutura steagul pacii in fata lui Iliescu-Nastase", pe care il puteti citi in continuare.
Bursa zvonurilor colportate de HotNews coteaza cu sanse mari o intelegere intre Adrian Nastase si Miron Mitrea. HotNews.ro afirma ca surse social democrate ar fi declarat ca Miron Mitrea l-ar putea sustine pe Adrian Nastase pentru functia de lider al PSD, in schimbul presedintiei Senatului.
"Afirmatiile lui Adrian Nastase despre particularitatea candidaturii sale se cer deslusite mai atent. Chiar si ieri, la Pitesti, unde si-a lansat o carte, Adrian Nastase a fost intrebat, din nou, despre ce-l diferentiaza de ceilalti aspiranti la sefia PSD.
Presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat, Adrian Nastase, considera ca liderul formatiunii, Mircea Geoana, a fost "atacat" de recenta ancheta a Agentiei Nationale de Integritate in calitatea sa de presedinte al Senatului Romaniei si nu pentru ca va candida pentru un nou mandat la conducerea PSD.
Puciul a fost deconspirat de Adrian Nastase. ... Unul dintre participanti a plecat de la Ramada si i-a povestit totul lui Adrian Nastase. ... La randul sau, Nastase s-a dus la Ponta si i-a prezentat "planul tradarii lui Geoana".
Cum vad Nastase si Iliescu revizuirea Constitutiei. Nastase: ... Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a propus, in gluma, o alta linie de abordare a problemei:
Adrian Nastase: "Nu ar fi mai simplu sa schimbam presedintele decat sa schimbam Constitutia?" Presedintele Consiliului national al PSD, Adrian Nastase, a declarat, miercuri, ca propunerea de revizuire a Constitutiei inaintata de seful statului consiliului legislativ, reprezinta "o noua marca de iresponsabilitate, o smecherie ieftina".
Nastase la RFI: Urban ar fi dat explicatii, daca era in PSD Adrian Nastase l-ar fi chemat la explicatii pe senatorul PDL, Iulian Urban, daca acesta ar fi fost membru PSD, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, la Radio France International, referitor la afirmatiile senatorului PDL Iulian Urban.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, considera ca Mircea Geoana isi face singur rau incercand sa genereze o masa critica impotriva lui Victor Ponta. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Adrian Nastase, in scrisoarea adresata lui Andrei:
Ilie Nastase, gest admirabil in fata gloriilor tenisului Cel mai mare tenisman roman din istorie, Ilie Nastase, a participat la un eveniment organizat la New York pentru celebrarea celor 40 de ani trecuti de la infiintarea clasamentului mondial ATP.
Nastase: Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
google-analytics.com