Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (2.91 secunde)
Adrian Nastase va fi ELIBERAT din inchisoare. Decizia NU e definitiva Cererea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase a fost admisa de Judecatoria sector 4.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Ion Iliescu a declarat ieri ca Adrian Nastase i se pare cea mai potrivita persoana pentru functia de presedinte executiv al PSD.
Dupa ce miercuri, presedintele PSD, Mircea Geoana, a avut grija sa ii distruga fericirea lui Traian Basescu, care tocmai isi prezentase rezultatele consultarilor cu partidele parlamentare, ieri a venit randul lui Adrian Nastase sa iasa la rampa cu declaratii la fel de acide, cu scopul de a mai lega o piatra de gatul Puterii.
Rolul lui Adrian Nastase in politica romaneasca este unul cat se poate de ambiguu.
Incoltit de DNA, fostul lider al PSD Adrian Nastase risca sa piarda si sustinerea politica a partidului.
Analistul politic Dan Andronic publica un text pe blog, sub titlul "De ce Adrian Nastase", pe care il puteti citi in continuare. "Am citit argumentele unora dintre voi impotriva lui Adrian Nastase. ... Poate domina Adrian Nastase liderii judeteni care si-au depasit conditia?
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase. ... Adrian Nastase e supus unei vindicatii sinistre - la fel si Nelu Muresan, pe care nemernicii il vor mort in inchisoare.
Alice e considerata Irina Shayk de Romania si va poza in costum de baie pentru Sports Illustrated in 2017. Alice e model si se mentine in forma doar cu Pilates.
Udrea sa candideze in Tinutul lui Alice in Tara Minunilor, nu in Tinutul Secuiesc Presedintele PSD, Victor Ponta, a criticat-o, luni, pe Elena Udrea, afirmand ca aceasta a spus "o prostie" anuntand ca va candida in Tinutul Secuiesc, intrucat a inflamat discutiile pe aceasta tema si a indemnat-o sa candideze in Tinutul lui Alice in Tara Minunilor.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. ... Situatia lui Adrian Nastase in interiorul PSD este extrem de complicata.
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! ... Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Adrian Nastase a actionat hotarat sa faca un act capital, care sa rastoarne situatia.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase "Exercitii de libertate", ca "o nota comuna" a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, "o obsesie" a fostului premier.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Nastase a pierdut cursa pentru Cotroceni, Basescu a impus un guvern de coalitie centru-dreapta, rasturnind vechile aliante ale PSD, cu UDMR si PUR. ... PSD avea un presedinte, Nastase, dar el pierduse si guvernul, si presedintia in citeva zile.
Lazaroiu, ironizat de Nastase: ... Doar ca previziunile sale politice sunt doar "fabulatii" ale unui emisar trimis de la Cotroceni "sa introduca adrenalina in corpul obosit al partidului de guvernamant", scrie marti, liderul PSD, Adrian Nastase pe blogul personal. "Stie cineva cine este Alice Cullen?
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi. ... In favoarea lui Nastase 75.050 de satmareni, iar pentru Basescu au optat 47.748 de votanti.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. ... Mai mult, comentand rezultatul alegerilor prezidentiale in fata jurnalistilor straini, Iliescu arunca toata responsabilitatea esecului in carca lui Nastase:
Conform ultimelor evolutii, se pare insa ca oful pesedistilor suparati pe Adrian Nastase a mai scazut in intensitate - nu de voie ci de nevoie.
google-analytics.com