Cautare

1912 de rezultate pentru "alexandru ciucu arte" (3.51 secunde)
Nascut la Slobozia, in data de 15 martie 1978, Victor Grigore este licentiat al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice si Decorative, din activitatea sa artistica facand parte prezențe la manifestari de grup naționale si internationale, dupa cum si deschiderea unor numeroase expozitii personale, in cadrul carora subiectul permanent a fost portretul.
Jim Kelly a devenit expert in arte martiale inainte de a se muta in California pentru a-si incerca norocul in industria filmului. "Am doborat bariera culorii - am fost primul luptator de arte martiale negru care devine star.
Povestea Andreei a facut turul cluburilor de qwan ki do din Constanta, arte martiale chino-vietnameze pe care le practica de 4 ani.
Incepand cu luna august, strada Caldarari, din Centrul Vechi al Bucurestiului, devine locul de desfasurare a "Targului de Carte, Arte si Traditii", un proiect marca "Dalles Revolution".
La editiile urmatoare ale targului Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, Emil Florescu va colabora cu studenti de la Arte Plastice.
Ani de zile a pierdut legatura cu fiica sa, dar in ultimii ani a reluat relatia cu ea, fiind foarte apropiate, reusind sa o determine sa faca cursuri de actorie la Scoala de Arte din Satu Mare.
Maria Ligor - Ambasador al Romaniei in Canada, Irina Wagner - Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti, Madalina Pasol - Pianist concertist international, Dragos Stemate " Actor, Violeta Roman Moisa - Marketing Manager Nikon Romania,Cristina Chiriac " Ambasador antreprenoriat, Madalina Turza - Femeia Anului Avantaje pentru social, Gabriella Pascaru Bisi p- Specialist comunicare, Anne Marie Parlog - Proprietar Morgan La Dud si eleva Diana Badila.
Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume Burger Bar (Bucuresti) , Burger Box (Bucuresti) , Burger Van (Bucuresti) , Bistro de l'Arte (Brasov), Grand Combo (Bucuresti), Ludic(Bucuresti), Modelier (Bucuresti), Old Brick Pub (Bucuresti), Sky Bar (Bucuresti) Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST:
Burger Van - facebook.com/burgervanbucuresti Bistro de l'Arte - Brasov - facebook.com/bistro.delarte Burger Bar - facebook.com/BurgerBarRomania Burger House - Cluj - facebook.com/BurgerHouseRomania Circus Pub - facebook.com/circuspub.ro Container - facebook.com/www.foodcontainer.ro Furgoneta - facebook.com/furgoneta Combo Diner din Grand Combo - https://www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex/ Grivita Pub & Grill - facebook.com/GrivitaPubAndGrill Hard Rock Cafe - facebook.com/hardrockcafebucharest La Strada Bistro - Timisoara - facebook.com/lastradatm Modelier - facebook.com/MODELiERBAR Norma lui Sissoko - facebook.com/restaurantNORMA Old Brick Pub - facebook.com/OldBrickPub/ Oro Toro - facebook.com/orotorobyosho Sky Bar - facebook.com/SkyBarRo/ Urban Burger - facebook.com/UrbanBurgerBucuresti Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST 2016:
Vernisajul de la Bucuresti va avea loc pe 22 decembrie in Foaierul Ateneului Roman si va fi deschis de domnul Andrei Dimitriu, in calitatea sa de Director General al Filarmonicii George Enescu - gazda a evenimentului - si de domnul Radu Boroianu, Presedinte al Institutului Cultural Roman.  Profesorul Cristian-Robert Velescu, cel ce semneaza prefata albumului de arta si costum Zestrea, Presedinte al Senatului Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, va sustine la vernisaj o alocutiune.
La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura. ... Peretii cu var scorojit au fost acoperiti cu flori pictate cu maiestrie de eleva care invata la Liceul de Arte Hariclea Darclee din Braila.
Am fost invitata aici pentru a preda canto in cadrul Festivalului de Arte "French Woods". ... Cantam cu pasiune toate piesele ei si m-am inscris la 12 ani la scoala populara de arte cu gandul de a-i urma modelul.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
• 18 iun 2007 - Secretarul de stat in MAE Mihai Gheorghiu se intalneste cu fostii detinuti politici Alexandru Lesco, Andrei Ivantoc si Tudor Petrov Popa, cei trei, impreuna cu famiile, urmand sa efectueze, la invitatia Guvernului, o vizita "lunga" in Romania "pentru recuperare".
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare. ... Dar se pare ca scoala lui Dutu si-a pus bine amprenta si de aceea arunca acum cu aceste perdele de fum, cu aceste petarde, aceste minciuni", a afirmat deputatul Alexandru Mazare.
Desi surse politienesti sustineau faptul ca printre cei care urmeaza sa dea explicatii procurorilor anticoruptie se afla si fratii Alexandru si Mihai Mazare, ca actionari la SC Bluemar International SRL Navodari, firma care ar aparea in dosar, comunicatul Politiei Transporturi nu pomeneste nimic despre firma din Navodari.
Dupa cum consemneaza revista de cultura Luceafarul, braileanul Alexandru Djuvara, om politic liberal, publicist si orator de mare talent a editat ziarele in limba franceza L' Etoile Roumaine si La Liberte Roumaine.
Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Alexandru Galiatatos, a demisionat din functia de vicepresedinte al Organizatiei Judetene Galati, dupa ce s-a dovedit ca a fost informator al Securitatii. ... Dobre a evitat sa spuna daca Alexandru Galiatatos va fi dat afara din partid sau de la conducerea companiei fluviale.
Partidul Social Democrat nu se afla intr-o situatie de criza, dar probleme au existat si exista, au dat de inteles, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatii social-democrati de Constanta Alexandru Mazare si Eduard Martin.
google-analytics.com