Cautare

1889 de rezultate pentru "alexandru bar" (8.63 secunde)
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof. ... Alexandru Enescu, Prof.
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... George Alexandru avea numai 58 de ani. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
O alee serpuita te conduce catre aceasta mica plaja, care, pe vremuri, era printre cele mai cautate de turisti. In centru troneaza un vechi beach-bar, care scartaie acum din incheieturi, parasit. ... un bar!
Potrivit proiectului de lucru al guvernului ajuns in mass-media in urma cu ceva timp, "pentru un bar de la sat cu o suprafata de 10 metri patrati, proprietarii vor plati la stat minimum 2.000 de lei, in timp ce impozitul pentru o discoteca de la sat ajunge la 34.200 de lei", pe cand pentru un bar de lux de la oras impozitul forfetar ar putea fi intre 8.900 de lei si 41.100 de lei, in functie de spatiu, de amplasament etc.
Dupa ce ajunge la New York se cazeaza la un hotel amarat unde cunoaste la bar trei fete pe seama carora se distreza aproape toata noaptea deoarece erau proaste si urate .
Presedintele organizatiei judetene, Mihai Bar, care a lipsit de la conferinta de presa, a declarat ca nici el nu vrea sa-si asume o decizie.
"In opinia mea, noi trebuie sa ramanem in opozitie si sa sustinem acest guvern, care sa includa in programul sau cateva puncte social-democrate", a mentionat Mihai Bar, care a spus ca partidul din care face parte este si va ramane cel mai puternic partid din Romania si nu va putea fi la dispozitia lui Basescu.
In plus, DADL a fost somata sa reglementeze situatia beach-bar-urilor ilegale, una dintre incalcarile flagrante ale legii practicate cu voiosie de Ionel Manafu.
La jumatate din procentele obtinute la nivel national, cu 12,51%, formatiunea politica condusa de Mihai Bar a inscris cea mai joasa cota de apreciere din istoria partidului.
La sedinta a fost prezent si fostul lider Mihai Bar, care si-a sustinut punctele de vedere", a declarat Ioan Mang. El a explicat ca isi va depune un dosar de candidatura pentru un post de parlamentar, acelasi lucru intentionand sa-l faca si actualul consilier judetean Mihai Bar.
A urmat apoi piesa trupei Hi-Q ale carei versuri - Gasca mea nu poate sa stea linistita - erau foarte sugestive pentru fostul presedinte Mihai Bar, prezent la eveniment, conform propriei declaratii, la insistenta colegilor buni din partid.
Printre ei, atat fostul lider Mihai Bar, cat si Sonia Draghici sau Florian Pavel.
Fosti primari si viceprimari, prodecanul Facultatii de Mediu Oradea, decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, dar si fostul deputat Mihai Bar (liderul suspen- dat al PSD Bihor) se afla pe listele de candidati ai acestui partid.
, de 22 ani, Silviu Vladu, de 19 ani, Costica Ionascu, de 39 ani si Liviu Valentin Parocescu, de 21 ani, toti din Harsova, au patruns luni noaptea intr-un bar din Ciobanu, unde au distrus mobilierul si aparatele de jocuri electronice si i-au agresat pe Aurel Radu, de 35 ani si Vasilica Mirea, de 47 ani.
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va repeta in zilele urmatoare licitatiile pentru inchirierea spatiilor din noul Terminal de Pasageri al celui mai mare port autohton de la Marea Neagra, alocate amenajarii unui bar, a unui magazin de suveniruri, a unei case de schimb valutar si a unei unitati comerciale de tip duty-paid.
Hotelul dispune de bar, restaurant, parcare fara plata, plaja privata si are atat camere single, cat si duble.
De asemenea, pentru toti cei care doresc sa viziteze hotelul, la ultimul etaj a fost amenajat un bar, "Violet room", unde oricine este binevenit sa bea o cafea si sa admire privelistea.
Agentii economici care desfasoara activitati de alimentatie publica in regim de restaurant sau bar sunt invitati sa-si plateasca taxele datorate bugetului local.
"Vand afacere la cheie, pizzerie, fast-food", "Vand urgent societate complet utilata, doua domenii de activitate", "Vand bar-cafenea in centrul Constantei", "Cedez pizzerie cu livrare la domiciliu", "Vand afacere la cheie stand Doraly Mall" - acestea sunt unele dintre anunturile ademenitoare pentru cei care ar dori sa inceapa o afacere.
google-analytics.com