Cautare

1703 de rezultate pentru "alexandru baculea" (2.88 secunde)
Regionalizarea a fost "deocamdata inmormantata", sustine senatorul Alexandru Peres Senatorul democrat-liberal Alexandru Peres crede ca "problema aceea cu regionalizarea este deocamdata inmormantata sau pusa undeva la dospit", apreciind ca trebuie discutat si gasite "niste solutii viabile".
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
Andrei Alexandru a publicat pe pagina sa de Facebook o notita, de fapt un exercitiu jurnalistic. ... Andrei Alexandru adreseaza cititorilor o intrebare: ... Andrei Alexandru) Presedintele Iohannis are o problema de legitimitate.
Zonele agricole din sud-estul Romaniei se afla intr-un proces de aridizare continua, ne-a declarat directorul stiintific al Institutului de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, Alexandru Bude.
Senatorul constantean Alexandru Mazare (foto) a apreciat drept “nesimtite” pretentiile sefului Televiziunii Romane, care a cerut o suplimentare cu 40 milioane de euro a bugetului pe acest an a postului public.
x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Alexandru Coci (Romania) 00:24,81 3. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3.
Gustavo si Alexandru Mitrita au marcat golurile victoriei in meciul cu Hermannstadt. ... Cel mai bun jucator al finalei a fost desemnat Alexandru Mitrita.
"Evolutia creatorului de frumos Alexandru Ciucu a incantat elita bucurestiului prezenta recent la Athenee Palace Hilton.
de Horia Lovinescu, 1971, r.Alexandru Colpacci - Oana in APUS DE SOARE de B.St.Delavrancea, 1971, r.Nicoleta Toia - Masa in PESCARUSUL de A.P.Cehov, 1972, r.Alexandru Colpacci - Printesa in REGELE GOL de Evgheni Svart, 1972, r.Alexandru Colpacci - Silvia in ACESTI INGERI TRISTI de D.R.Popescu, 1973, r.Alexandru Colpacci
Anul acesta Alexandru Ciucu aniverseaza 75 de ani de traditie pe masura. ... Cu ocazia evenimentului aniversar, Alexandru Ciucu a tiparit in editie limitata, o colita aniversara de 9 timbre, care prezinta evolutia costumului barbatesc din 1939 pana in prezent.
Unirea din 1859 sub spectrul lui Alexandru Ioan Cuza Unirea Principatelor Romane, cunoscuta si sub numele de Mica Unire, s-a realizat odata cu alegerea lui Alexandru Ioan Cuza domn al Moldovei pe 5 ianuarie 1859 si domn al Tarii Romanesti pe 24 ianuarie 1859.
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici. ... Razvan Radulescu, Alexandru Baciu - Producator: ... Stavarache - Alexandru Bindea: ... femeie - Trefi Alexandru:
In timpul festivalului, pana vineri, 6 octombrie, Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul Pisica Patrata, va acoperi cu graffiti intreaga cladire a Centrului International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative - CINETic, de pe strada Tudor Arghezi 3b.
In timpul festivalului, pana vineri, 6 octombrie, Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul Pisica Patrata, va acoperi cu graffiti intreaga cladire a Centrului International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative â€" CINETic, de pe strada Tudor Arghezi 3b.
Ana in Omul cu martoaga de George Ciprian (regia Alexandru Finti, 1956); ... La Nottara a mai jucat in piesa Buna seara, domnule Wilde dupa Oscar Wilde (regia Alexandru Bocanet, 1971), iar la Teatrul Municipal in piesa Iubire pentru iubire de William Congreve (regia Emil Mandric, 1970).
Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011. Alexandru Silviu Banica era cunoscut printre prieteni drept Babanu. ... Stefan Banica jr si Alexandru Silviu Banica erau frati de tata.
Alexandru Brad, fost profesor al Facultatii de Ziaristica, s-a stins din viata la varsta de 81 de ani, la numai cateva zile de la decesul fratelui acestuia, diplomatul si scriitorul Ion Brad. Alexandru Brad a studiat la Tarnaveni si a facut cursurile Scolii Profesionale de Meserii (1952-1954).
Alexandru Obregia, prinde contur in zona de Sud a Capitalei. ... Alexandru Obregia pe o suprafata totala de 175.013mp, situat in Sos. ... Alexandru Obregia ca si pentru intreaga retea medicala din tara in vederea imbunatatirii diagnosticului si tratamentului bolnavilor, a mai adaugat directorul de program, Prof.
google-analytics.com