Cautare

301 de rezultate pentru "alex velea" (2.75 secunde)
Radulescu-Motru, Mihail Sadoveanu, Ernest Urdareanu, Alex. Vaida Voevod, Emil Racovita, Lucian Blaga etc.' Iata : marile spirite comunica in timp.
Consider ca primaria ar trebui sa-mi paveze drumul spre distractie si nu sa mi-o ofere fortat", sustine Alex Popescu.
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
Este vorba de fostul premier Victor Ciorbea (USL), seful unei aripi din PNTCD, si criticul literar Alex Stefanescu (ARD), reprezentant al laturii Pavelescu.
De Alex, fiul meu de 20 de ani - nici nu stiu cand a trecut timpul -, care este student in anul II la o facultate prestigioasa de business, de Ana - care peste cateva saptamani va deveni majora, o fiica minunata si un om bun, de Mihaela, care face lucruri extraordinare cu Crucea Rosie si cu Fundatia Renasterea, de prietenii adevarati.
Societatea Amiral SA, care figura ca fiind desprinsa din fosta Alimentatie Publica SA si reprezentata de Constantin Cuciureanu, a vindut Patiseria din Parcul Tineretului catre societatea Disco-Bar Alex SRL din Manastirea Doamnei, la care figura ca administrator Rodica Doinita Nechifor, ruda a fostului director BCR.
Echipa de negociere a sindicalistilor este coordonata de liderul Sindicatului liber al salariatilor din SNG, Valentin Gheorghe, iar echipa administratiei este condusa de insusi patronul firmei, Alex Den Breejen, care detine si functia de administrator al unitatii.
O parte dintre cetatenii straini care au locuit in tara noastra pentru mai mult de 183 de zile pe an, in mai multi ani consecutivi, ar putea fi obligati sa depuna in Romania, in 2008, declaratiile de venit mondial, a declarat Alex Massaci, director in PricewaterhouseCoopers (PwC).
Unul dintre comerciantii de brazi si molizi din piata Tomis III, Alex Voicu, in varsta de 27 de ani, a declarat ca in aceste zile numarul brazilor vanduti nu este foarte mare, dar nici prea mic.
TINERETULUI 25CRAIOVA          COMERCIANT PAYPOINT TASE-ALEX SERV SRL         STR.
De altfel, potrivit lui Alex Kyriakidis, global managing partner of tourism, hospitality&leisure in cadrul Deloitte, criza financiara actuala poate deveni o oportunitate pentru industria hoteliera din tarile emergente.
Este vorba despre prima editie a Black Sea Energy Forum, o reuniune la nivel inalt intre cei mai importanti actori din domeniu, oameni politici si din lumea afacerilor ce va fi organizata in toamna la Bucuresti, a declarat Alex Serban, directorul biroului Consiliului Atlantic din Romania.
In opinia profesorului Ion Scurtu, reputat istoric, unele din marturiile lui Cristoiu sunt incarcate sentimental si infrumusetate politic. Conform opiniei istoricului amator Alex Mihai Stoenescu, Cristoiu este "varf de lance al campaniei de falsificare a istoriei revolutiei".
"Circa 62% din activele clientilor nostri sunt denominate in euro, mai ales la jumaatatea anului inregistrandu-se cresterea preferintei pentru moneda europeana", spune Alex Titus Dumitrescu, seful serviciului de private banking de la BCR.
Williams, Confience, Alex, Comice coacaz negru: Titania, Tsema cires: Regina, Lapris prun: Victoria, Mayahanita, Wolf piersici vita cu soiurile Moscat si Merlot precum si o suprafata de hectare folosita ca pepiniera.
Este fiul lui Alex Zeres si al Sabinei Zeres, fosti colegi din ProTv. Iar nepotelul se cheama Matei si are 4 luni.
Poate luam in calcul un nou amplasament", a specificat pentru B365.ro Alex Ichim care a adaugat ca administratia locala va discuta cu Primaria Capitalei pentru a obtine un nou teren.
Alex Melente i-a cerut mana in direct femeii iubite, Irina Neacsu, pe scena in fata intregii sali! Idila celor doi a inceput in trecut tot la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, iar din dragostea lor s-a nascut si o fetita in varsta de doi ani.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej.
Alex. Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti, Str. Polizu, Gara De Nord, - 304 Piata Presei - Straulesti: Bd. Expozitiei, Sos.
google-analytics.com