Cautare

301 de rezultate pentru "alex velea" (3.30 secunde)
Alex Stanila) CCR are rolul primordial de a garanta respectarea drepturilor conferite cetatenilor prin Constitutie. Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
Morar, Horia Patapievici, Andrei Plesu, Petre Mihai-Bacanu, Brandusa Armanca, Doina Cornea, Alex. Stefanescu. Pe de alta parte, partidele se grabesc sa-si desemneze reprezentantii in consiliile de administratie ale SRR si TVR.
Exemple de piadine: A la Alex, Sud Africa, Crudo, Rustica, Tonno Verace, Diavola, Puttanesca, Chicken, A la "Cheef", Formaggi, A la "Sisi".
Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Costel Pantilimon a prins curaj dupa evolutia sa din partida Manchester City - Manchester United, contand pentru turul trei al Cupei Angliei, disputata duminica si castigata de trupa lui Sir Alex Ferguson cu 3-2.
Valeria Panduru a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Allison Tolman Will Ferrell Dupa ce Scott si Kate Johansen (Will Ferrell si Amy Poehler) pierd economiile pentru studiile fiicei lor Alex, ii cuprinde disperarea la gandul ca singurul lor copil nu va absolvi facultatea.
Incet, pe rand, o sa vezi ca e ok sa traiesti doar ce iti apartine. E ok sa fii TU. Pentru ca TU esti minunat! Autor: Alex Chermeleu
Fie ca o faci singur, fie ca o faci insotit, invata sa te raportezi in primul rand la tine si mai apoi la ceilalti. Dar niciodata comparativ. Autor: Alex Chermeleu
Pornind de la lucruri simple si continuand cu cele complicate. Pornind de la noi si continuand cu ceilalti. In tot si in toate! Autor: Alex Chermeleu
Reprosurile formulate erau cat se poate de indreptatite, deoarece terorismul de stat fusese extrem de putin studiat in raport cu terorismul infraetatic, asa cum aveau sa constate Alex P.
Liderul partidului, Alex Salmond, a declarat recent presei ca Scotia va deveni un stat de sine statator in maxim un deceniu.
ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Din echipa "Galacticilor", imbracati in echipament verde, au facut parte jurnalisti de la Mediafax, Gandul, Pro TV, Adevarul, Evenimentul Zilei, Gardianul, Cotidianul si Ziua, iar cel mai bun fotbalist a fost portarul Alex Dima (Pro TV), care a aparat cam tot ce s-a putut.
De altfel, in aceasta saptamina, la Galati, se va afla prim-vicepresedintele PNG-CD, Alex Stoenescu.
"Bodega lui nea Fane, inregistrata pe firma "Vio Alex 2000", vinde tuica puturoasa de mai bine de 10 ani si functioneaza fara autorizatiile necesare.
"Bodega lui nea Fane, inregistrata pe firma "Vio Alex 2000", vinde tuica puturoasa de mai bine de 10 ani si functioneaza fara autorizatiile necesare.
SC Almaconst + SC Almaterm, SC Mobitom, SC Alex Building + SC Autoprima, SC G Const Company SRL, SC ICH Grup SA + TIAB, SC Interconstruct SRL, SC ARCosim + Ricostar, SC Concas SA Buzau, SC Eurosantis SRL, SC Alpine SA Bucuresti, SC Octogon Bucuresti si SC Instalatii SA + Litoral Construct.
"Eu ma judec de 4 ani pentru castigarea lacului Baciu, cu SC Oxipest & Alex SRL, reprezentata de Alexandru Olaru, si nu am reusit nici pana in ziua de azi sa obtin o sentinta favorabila.
Rares are 4 ani, Alex are 8 ani si Silvana are 12 ani", a explicat Tabara. • Presedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca va merge de sarbatori la tara, in Prahova, la socrul ei.
google-analytics.com