Cautare

301 de rezultate pentru "alex velea" (2.68 secunde)
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
Depinde de machiaj, pare sa arate un studiu condus de psihologul Alex Jones, de la Universitatea Bangor si publicat in Quarterly Journal of Experimental Psychology, studiu care a indicat ca barbatii (dar si femeile) considera mai atragatoare o femeie cu aspect natural, nu una machiata strident.
Autor: Alex Chermeleu Facebook: ... Alex Chermeleu
Unul dintre apropiatii trupei a scris sambata dimineata pe pagina de Facebook a Goodbye to Gravity ca basistul Alex Pascu se afla in stare stabila la spital. ... "Este o etaps foarte importants pentru noi", a spus basistul Alex Pascu inainte de lansare.
Iata ce posta atunci unul dintre membrii trupei, basistul Alex Pascu, care acum se afla internat cu rani grave, cauzate de incendiul de la Colectiv. ... Din pacate nu putem intra, dar se pare ca am avut bafta de data asta…”, scria Alex Pascu in 2012.
Oetker ( kit pentru Oua de Paste), Polyrom Impex (vopsea solida si vopsea lichida), Alex & Comp (vopsea solida si lichida rosie, verde, galbena), Alex & comp (lac pentru oua), Dr.
5 copii si un insotitor vor avea ocazia inedita de a participa la un drive test plin de adrenalina, alaturi de Alex Filip, campionul national de raliu 2WD. Alti 80 de norocosi vor castiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtand autograful lui Alex Filip.
Alex Margineanu din Timisoara, au fost depistate peste 100 de cazuri de cancer de san operate in faze incipiente, conferind posibilitatea unei vindecari totale si necostisitoare.
Alex Goldis, critic literar si lector univ. dr. la Facultatea de Litere, Universitatea Babes-Bolyai, considera ca in spatele coregrafiei se afla o strategie de marketing:
Alex. ... Alex. Obregia Bucuresti in ERN EpiCARE si Endo-ERN, Spitalul Clinic Colentina in ERN Skin, Spitalul Clinic de Urgenta Cluj Napoca in ERN ReCONNET, Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare prof.
Esti sunat si ti se spune ca e prieten cu Alex (ca doar sigur cunosti tu vreun Alex) si ca a auzit ca vrei motorina ieftina.
Ministrul Imigratiei, Alex Hawke, si-a folosit puterea personala pentru a anula viza lui Novak Djokovic. Avocatii acestuia se pregatesc sa depuna o cerere de chemare in judecata imediata impotriva deciziei.
Alex Ionita a dezvaluit la emisiunea Liga Digisport cum a fost sa fie coechipierul lui Daniel Pancu la Rapid, pe vremea cand avea doar 16 ani.
Alex Bodi nu scapa de problemele cu legea, asa cum au decis judecatorii initial! Mai multe detalii le ofera avocatul milionarului.
Fosta sotie a lui Alex Bodi stie exact cu cine are de-a face si azi ii spune numele public! Ce mesaje primeste Iulia Salagean!
Alex Ionita se afla intr-unul dintre cele mai bune momente ale carierei si a recunoscut ca un motiv este "familia" si atmosfera pe care le-a gasit la Rapid, cu totul altele decat cele de la CFR.
Alex Bodi a oferit un super interviu pentru Antena Stars. Omul de afaceri ii da decisiva lui Florin Salam, dupa ce manelistul a spus ca i-ar di dat teapa.
Alex de la Orastie nu are nevoie de surprize din partea celor apropiati. Artistul isi face singur cadouri, chiar si de ziua lui:
Avem primul interviu cu Iulia, fosta sotie a lui Alex Bodi! A trecut multa vreme de cand nu si-a mai facut aparitia in peisajul monden, dar noi am prins-o si am luat-o la intrebari!
Printre acestia se afla si Alex Stoenescu. Vor participa la lucrari toti liderii de organizatii judetene. Din delegatia galateana vor face parte, printre altii, presedintele local Adrian Smarandoiu (foto) si vicepresedintele local Petru Trifan”, a precizat reprezentantul conducerii galatene a PNG, Iulian Cirstiuc.
google-analytics.com