Cautare

301 de rezultate pentru "alex velea" (7.21 secunde)
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Alex Velea va asteapta la Fairytale Party.
Razvan Matache) si ’’Cai verzi pe pereti’’ - Smiley & Alex Velea & Baxter (text: Smiley, Alex Velea si Don Baxter). ... Smiley & Alex Velea & Baxter sunt nominalizati la aceasta categorie cu piesa ’’Cai verzi pe pereti’’, pentru care au scris si textul.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu.
Dupa sute de inscrieri, cei trei lideri Magic In 5 â€" ADDA, Alex Velea si Vanotek â€" si-au ales finalistul alaturi de care sa mearga in tabara de creatie de la Borsa.
In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia. Surse din ancheta au precizat ca Alex Velea si Alina Eremia au fost audiati de politisti in calitate de martori.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Alex Ciobanu, tanarul creator de fuste midi din Republica Moldova, va fi stilist pentru o trupa care va participa la Eurovision. ... Sunt primii artisti pe care ii consiliez si de aceea am emotii", ne-a spus Alex Ciobanu. Acum, Alex lucreaza la doua colectii:
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Ma refer la rafturile din lemn, pe care le-am amenajat aici", ne-a spus Leonard Velea.
Ca si randul trecut, noua piesa s-a lucrat tot in studiourile Hahaha Production, iar Alex Velea impreuna cu Smiley si Serban Cazan au fost conducatori de proiect. ... 'Doua suflete' va fi cu siguranta una dintre piesele de top ale acestei veri!", a declarat Alex Velea.
Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima Piata Constitutiei la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un show de lumini si focuri de artificii.
Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida. ... Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie.
In ciuda previziunilor pesimiste din industria materialelor de constructie, Auto Alex, lider in zona Banat la vanzarea en-gros de materiale de constructii grele si principalul jucator din piata materialelor de constructii en-detail in judetul Caras-Severin, a obtinut in semestrul 1 din 2010 o crestere cu 33% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2009.
Echipa lui Radu Vitan (1999) a inregistrat o remiza, scor 6-6 cu Galatasaray (goluri Catalin Tobos - 3, Alex Niculescu, Sergiu Dumitru, Stefan Pacionel), si trei infrangeri, 0-7 cu Bursaspor, 2-5 cu Eyupspor (goluri Eduard Piculeasa, Alex Niculescu) si 0-2 cu Besiktas, dar au castigat foarte mult la capitolul experienta.
Piesa este compusa de mine, muzica si text, iar orchestratia a facut-o Alex Cotoi la Global Records si sunt foarte mandra de ce a iesit. ... Si na, intr-o zi ne-am intalnit la studio, am mers, am scris niste versuri si am facut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi.
Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez, fostul star ale baseball-ului american.
ALEX. ... ion lazu - iulie 6, 2012 la 10:00 am Plina de miez si de intelegere umana - si atat de bine scrisa aceasta evocare colegiala-indragostita a lui Alex Stefanescu despre poete Gabriela Negreanu; ... De altfel, Alex.St. ... Or, dl Alex St.
Alex Mirescu, Marius Balau, Bozidar Cosic, Dan Ignat, Liviu Rusu, Silviu Balace, Liviu Osca, Alex Dandea, Radulescu (junior venit in probe de la Rapid); ... Milan Mitic, Hugo Moutinho, Eugen Riosanu, Adrian Olah, Ionut Mitroi, Alex Neacsa, Alex Zaharia, Bogdan Chirea, Viorel Saim;
Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei. ... Cele mai cautate fuste sunt cele din coton si poliester", ne-a spus Alex Ciobanu.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. ... Inspiratia de moment ii ofera lui Alex Ciobanu statutul de om talentat in croitul unor fuste cu adevarat spectaculoase. Cine este Alex Ciobanu?
google-analytics.com