Cautare

3895 de rezultate pentru "adrian" (3.02 secunde)
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi. ... Scorul obtinut de Adrian Nastase la Satu Mare, 61%, este cel mai bun din tara, dupa Botosani unde presedintele PSD a fost votat de 68% dintre alegatori.
Cu acelasi prilej, Diaconescu a comentat scandalul mostenirilor controversate ale liderului social-democrat Adrian Nastase ca fiind o problema pentru care seful formatiunii politice de opozitie este de dorit sa-si asume rolul de a o solutiona.
Procurorii au dispus trimiterea în judecata a fostului premier Adrian Nastase, acuzat de dare de mita, si a fostului presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), Ioan Melinescu, acuzat de luare de mita, divulgare de informatii si sustragere sau distrugere de înscrisuri.O ancheta deranjantaPe baza probelor de la dosar, procurorii anticoruptie au stabilit ca, în cursul lunii noiembrie 2000, Ioan Melinescu, în acea perioada membru al Plenului Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, l-a contactat prin intermediul lui Ristea Priboi pe deputatul Adrian Nastase, caruia i-a comunicat ca în cadrul institutiei în care îsi desfasura activitatea se afla în lucru, cu propunere de informare a Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, o lucrare având ca obiect depunerea în contul Danei Nastase de la Creditanstalt Austria (în prezent HVB Bank) a sumei de 400.000 de dolari.
Puteti citi in continuare partea a treia a intervicului cu ADRIAN NASTASE, din Evenimentul Zilei. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Sa fim solidari cu Nastase, chiar daca va fi condamnat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca partidul trebuie sa fie solidar cu Adrian Nastase in cazul in care va fi condamnat in dosarul "Matusa Tamara" si ca nu e cazul sa i se ceara acestuia autosuspendarea din formatiune.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani. ... Familia fostului premier urmeaza sa-l viziteze pe Adrian Nastase in inchisoare.
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase. ... Adrian Nastase e supus unei vindicatii sinistre - la fel si Nelu Muresan, pe care nemernicii il vor mort in inchisoare.
UPDATE Cat va sta Adrian Nastase la puscarie. ... "Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, Adrian Vasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie - Mihai Coman.
Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului".
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
Ponta l-ar sustine pe Adrian Nastase pentru sefia Camerei Deputatilor.
Ion Iliescu este de acord cu masurile decise referitoare la cazul Adrian Severin. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Adrian Nastase: "Nu ar fi mai simplu sa schimbam presedintele decat sa schimbam Constitutia?" Presedintele Consiliului national al PSD, Adrian Nastase, a declarat, miercuri, ca propunerea de revizuire a Constitutiei inaintata de seful statului consiliului legislativ, reprezinta "o noua marca de iresponsabilitate, o smecherie ieftina".
Barbatul a fost identificat ca fiind Sobaru Adrian, de 42 de ani, din Bucuresti, angajat al Societatii Romane de Televiziune. Sobaru Adrian a fost transportat la spital unde a fost internat cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, fractura craniana si multiple contuzii.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, considera ca Mircea Geoana isi face singur rau incercand sa genereze o masa critica impotriva lui Victor Ponta. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Miron Mitrea nu este din generatia mea, am avut cu el dispute directe inca de la Congresul din 2005, dar asta nu ma face sa nu vad ca Miron Mitrea este un foarte bun organizator, ca este un foarte bun om politic si are capacitatea sa il sprijine pe Sorin Oprescu, sa sprijine candidatii la sectoare si sa dea o coerenta campaniei pe Bucuresti, asa cum am capacitatea sa lucrez excelent cu presedinti din generatia lui Adrian Nastase, dar si cu cei tineri.Nu cred ca daca ma uit in urma ca Miron Mitrea a fost in guvernul ala, ca Hrebenciuc a fost dincolo...
google-analytics.com