Cautare

712 de rezultate pentru "adina barbu" (2.65 secunde)
Cu sacrificiul lui Boagiu, Funeriu si Barbu, Elena Udrea a pierdut sansa unui nou mandat in guvern. ... In urma negocierilor, liderii PDL au stabilit ca Anca Boagiu, Daniel Funeriu si Sulfina Barbu sa-si mențina portofoliile.
Daniel Barbu: "Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Politologul Daniel Barbu: "In capitalismul "camataresc", Traian Basescu este un agent de vanzari" Politologul Daniel Barbu a vorbit pentru publicatiaGhimpele despre situatia politica actuala in contextul unei crize economice puternice, care de mai bine de doi ani afecteaza statele.
Daniel Barbu: "Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
caseta Gheorghe Barbu: "Patronii nu vor cistiga nimic din modificarea Codului muncii” Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu a declarat intr-un interviu acordat site-ului www.baniinostri.ro, ca patronii nu vor cistiga nimic din modificarea Codului muncii.
Noua formula de calcul a taxei auto va duce la dublarea acesteia in cazul masinilor noi, a sustinut, sambata, intr-o conferinta de presa, fostul ministru al Mediului Sulfina Barbu.
Mai ramane acum sa turnam covorul asfaltic, sa finalizam arterele locale la nivelul solului, sa refacem trotuarelor si peroanele pentru mijloacele de transport in comun dar si sa finalizam segmentul curpins intre pasajul suprateran CF - Bucuresti Constanta si pasajul Barbu Vacarescu -Calea Floreasca.
"Mai ramane acum sa turnam covorul asfaltic, sa finalizam arterele locale la nivelul solului, sa refacem trotuarele si peroanele pentru mijloacele de transport in comun, dar si sa finalizam segmentul cuprins intre pasajul suprateran CF - Bucuresti-Constanta si pasajul Barbu Vacarescu -Calea Floreasca", declara Sorin Oprescu, saptamana trecuta, in timpul ultimei vizite pe santierul de la pasaj.
Dumitru Barbu: ... Craiova, Dumitru Barbu, a declarat ieri, pentru GdS, ca isi doreste foarte mult calificarea in faza urmatoare a competitiei, considerand ca echipa sa poate fi avantajata de faptul ca evolueaza pe teren propriu.
Si Valentina Elisei va fi mamica, Ildiko Barbu se pregateste Majoritatea handbalistelor din generatia Roxanei Han (fosta Gatzel) au hotarat ca doresc sa fie mamici si multe dintre ele deja si-au vazut visul implinit.
Datorita inregistrarilor din Fonoteca Radio Romania, realizate in perioada 1989-2004, avem privilegiul de a-l asculta interpretand versurile marilor poeti Mihai Eminescu, Alexandru Macedonski, Ion Barbu, Gherasim Luca, Nicolae Labis, Stefan Aug.
Lucrarea face parte din Colectia de arta comparata Alexandra si Barbu Slatineanu. ... In Colectia de arta comparata Alexandra si Barbu Slatineanu se afla peste 400 de obiecte create in spatiul romanesc, occidental si oriental.
Peste doua zile, mai precis in ziua de joi, 20 februarie 2014, sarbatorim 158 de ani de la abolirea totala a sclaviei romilor in teritoriul actualei Romanii, printr-un act normativ promulgat de Barbu Stirbei, domnitorul Tarii Romanesti, in 1856, in ultimul sau an de domnie.
As vrea s-o vad pe ministreasa Sulfina Barbu inotand in valurile verzi ale Marii Negre. ... si etc., Sulfina Barbu n-a avut nici o reactie, a parut surda.
Ministrul agriculturii, Florin Barbu, si-a cerut scuze, joi, in fata reprezentantilor agricultorilor care protesteaza, si a spus: ... Barbu a discutat cu acestia la Minister despre revendicarilor lor si ce masuri va lua Guvernul in perioada urmatoare.
Cotidianul Romania Mare este lansat in mai 1990, la conducerea publicatiei fiind Eugen Barbu, Corneliu Vadim Tudor era redactor-sef, iar printre colaboratori se numarau Ion Dragomir, Aglaia Ilie, Nicolae Craciun si Adolf Ionescu. ... Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu.
- Saptamanalul Romania Mare este lansat in mai 1990, la conducereapublicatiei fiind Eugen Barbu, Corneliu Vadim Tudor era redactor-sef, iar printre colaboratori se numarau Ion Dragomir, Aglaia Ilie, Nicolae Craciun si Adolf Ionescu. ... Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu.
• In deschiderea manifestarii organizate de Ministerul Culturii vor lua cuvantul Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, Daniel Barbu, ministrul Culturii, si Roxana Theodorescu, directorul general al MNAR.
Cand ies cu Adina la agrement merg in parc. ... Florin Barbu de la Proconsul are o bicicleta germana de tur, de cativa ani.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
google-analytics.com