Cautare

712 de rezultate pentru "adina barbu" (2.90 secunde)
Presedinta Comisiei de administratie publica si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, Sulfina Barbu (foto), intentioneaza sa initieze o lege a responsabilitatii civice, care sa creasca apreciabil cuantumul amenzilor pentru gunoaiele aruncate ilegal.
Adevarul noteaza opinia analistilor politici Adrian Moraru, director adjunct al Institutului de Politici Publice (IPB), si Daniel Barbu, privind lipsa de incredere a populatiei in politicieni.
De ce nu a ajuns Sulfina Barbu ministrul Muncii In anul 2005, fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu rezilia contractele de concesiune din Delta Dunarii si starnea furia in randul oamenilor de afaceri afectati de demersul ei. ... Sulfina Barbu declara atunci:
Daniel Barbu: "Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat" Desi ii cheama pe romani la vot, Traian Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat pentru ca el sa se reintoarca, linistit, la jiltul sau de la Cotroceni, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
O tara cu tandara sarita Carevasazica niste agitati l-au busculat pe onor ministrul culturii, Daniel Barbu. Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca s-au distribuit deja cateva astfel de eco-etichete, iar investitiile care trebuie facute pentru obtinerea acestora se amortizeaza rapid prin economiile facute la consumuri.
Astfel, Presedintele Comisiei de administratie a Camerei, Sulfina Barbu, a anuntat vineri ca ecotaxa pe pungile de plastic ar putea fi suspendata pana la 1 ianuarie 2010 sau pana la 30 iunie 2010, propunerea urmand sa fie discutata cu ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.
Extravacanta Land SRL, ai carei actionari sunt Alina Elena Barbu si Eugen Ene.
Deputatul PDL Sulfina Barbu a precizat ca in sedinta coalitiei au fost aprobate o serie de propuneri pe care grupul de lucru format de partidele de guvernamant le-a avansat.
A venit Sulfina Barbu pe litoral.
Toata luna iulie nu se schimba regulile de circulatie din zona Lacul Tei-Barbu Vacarescu, Calea Dorobantilor. ... Barbu Vacarescu spre str. ... Barbu Vacarescu, dar si despre Calea Dorobantilor, intre sos. ... Barbu Vacarescu.
Deputatul Adina Valean a fost desemnat sa preia locul de observator la Parlamentul European al Monei Musca. ... Totodata, Adina Valean a fost directorul general al Institutului pentru Libera Initiativa, intre anii 2001 - 2004.
Evenimentul a fost prezentat de incantatoarea Sonia Argint Ionescu, iar invitata speciala a serii, Adina Nanu - profesor, critic, istoric de arta, detinatoare a unor impresionante colectii de costume din secolele XIX - XXI si autoare a peste 35 de volume de arta, studii si articole, a captival publicul cu o scurta incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata, prezentand invitatilor femeile role-models pe care le-a avut de-a lungul timpului.
Astfel s-a ajuns ca in 1935 sa functioneze sapte scoli primare in limba romana (Adina Berciu-Draghicescu, Farseroti, moscopoleni, meglenoromani - valorificarea on-line a patrimoniului cultural, Bucuresti, 2011, pp.
Europarlamentarul liberal Adina Valean a tinut sa condamne, intr-un discurs rostit ieri in sesiunea plenara a Parlamentului European de la Strasbourg, atitudinea inacceptabila a Ucrainei fata de cetatenii romani in chestiunea vizelor.
Potrivit prim-procurorului Adina Florea, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, angajatii Primariei Corbu sunt cercetati intr-un dosar penal ce are ca obiect doua rapoarte intocmite de Corpul de Control al Ministerului Administratiei si Internelor, in anii 2006 si 2007.
Theodor Stolojan este pe locul 17, fiind prezent numai in 87,50% dintre sesiunile plenare, Daniel Daianu (ALDE) este pe locul 19, cu 86,46%, pe locul 20, Adina Valean (ALDE), cu 86,27%, iar pe 22, Renate Weber (ALDE), cu 84,38%.
Nu a fost realizat flagrant in acest caz", a precizat Adina Florea. ... Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, Adina Florea, a declarat ca, in urma audierilor, a fost retinut un singur politist, pentru 24 de ore, nefacandu-se public sub ce acuzatii si pentru ce fapte a fost acesta retinut.
Din randul eurodeputatilor romani, cei mai "constiinciosi" la plenarele PE au fost, in aceeasi perioada, Oana Antonescu, Sabin Cutas, Iosif Matula, Cristian Preda si Csaba Sogor (100%), iar prezenta cea mai redusa la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Busoi si Adina Valean (fiecare cu cate 64,86%).
Nu returneaza banii Adina Andritoiu, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj, a declarat ca nici unul dintre angajatii institutiei nu intentioneaza sa restituie vreun ban. ... Acum, salariile noastre s-au redus la jumatate", a precizat Adina Andritoiu, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj.
google-analytics.com