Cautare

3274 de rezultate pentru "accidente la crasna 2010" (4.75 secunde)
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
hipertensiune, stres, sedentarism, obezitate, tabagism, alcoolism Doua studii publicate joia trecuta in revista britanica The Lancet subliniaza cresterea alarmanta a numarului de accidente vascular-cerebrale in ultimele doua decenii la persoanele intre 20 si 64 de ani.
La Senat, in judetul Arges au fost delimitate patru colegii uninominale. ... Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor (57.036 alegatori) este format din Nusfalau, Crasna, Salatig, Carastelec, Pericei, Hereclean, Dobrin, Bocsa, Samsug, Cehu Silvaniei, Benesat, Maeriste, Criseni, Sarmasag, Varsolt, Coseiu si Boghia.
Profesorii si elevii maghiari interesati de acest program au depus peste 4.500 de cereri la cele opt centre din cadrul SMCT, unde sunt arondate judetele:
Alti aproape 13.000 de beneficiari din 18 localitati nu au putut primi acest ajutor financiar pentru ca primariile nu au depus la timp listele cu persoanele indreptatite.
Doljenii nu au reusit pana in prezent sa realizeze nici un proiect de impadurire cu bani de la UE, prin programul SAPARD.
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
Balteni, Balanesti, Borascu, Crasna, Danesti, Polovragi si Tismana. ... Ea detine suprafete intinse de terenuri forestiere si pasuni, precum si un hotel, care a fost transferat, in urma cu mai multi ani, cu titlu gratuit, de la societatea Hidroelectrica.
Membrii Comisiei romanilor de pretutindeni au avut intalniri cu reprezentanti ai Administratiei Regionale de Stat din regiunea Cernauti, ministrul consilier in cadrul Consulatului General al Romaniei la Cernauti, redactorul sef al ziarului de limba romana Zorile Bucovinei si redactorul sef al ziarului Gazeta de Herta.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii.
Lucian Avramescu) Am iesit, duminica dimineata, cu doamna mea, la sugestia ei, sa facem un pas prin Manastirea Cernica.
Hotararea de Guvern privind modelul, continutul si modalitatea de depunere a declaratiei unice, care a fost introdusa de la 1 ianuarie 2011, a fost publicata in Monitorul Oficial in ultima zi din anul 2010.
Da, a fost o greseala din partea PSD sa intre la guvernare. ... Iesirea de la guvernare a PSD a fost premeditata de presedinte si de PD-L, care a dorit control absolut asupra institutiilor statului, din motive evidente:
Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari. Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare. 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
google-analytics.com