Cautare

3700 de rezultate pentru "accidente 2010 01 29 in jud covasna" (5.43 secunde)
Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor montate temporar in zonele mentionate. ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Compania Rompetrol Downstream a deschis inca patru benzinarii proprii in Oradea (jud.Bihor), Timisoara, Bals (jud. ... Valcea (jud. Valcea), fiecare dintre acestea aducand un plus de 18 noi locuri de munca in plan local.
In luna lui Florar va asteptam la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)!
OZN-uri in Romania anilor 1960 (Autor: ... FARCAS) Continuam cu cazuri OZN din Romania, incluse in cartea UFOS OVER ROMANIA. ... - In toamna anului 1961, ma aflam la Manastirea Neamt. Intr-o foarte frumoasa seara, ma indreptam spre un pavilion de vara, in fundul parcului, unde imi petrec vacantele.
La data de 4 noiembrie 2011, in jurul orei 19:00, Politia Sectorului 3 si Sectia 10 Politie a fost sesizate de M. ... In fapt, in timp ce se deplasa pe str.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. Stefan de 44 de ani din jud. ... Florea de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Dumitru de 44 de ani din jud. Timis, care se angajase regulamentar in traversarea strazii. In urma impactului, victima a fost proiectata intr-un autoturism marca Nissan, condus de T.
Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. ... MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... ALEXANDRU de 37 de ani din jud.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
google-analytics.com