Cautare

5874 de rezultate pentru "accident zepa mircea 1999" (3.84 secunde)
In 1999 am sustinut la Bucuresti aderarea Romaniei la UE, desi atunci parea greu de realizat Fostul premier britanic Tony Blair s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria cu primul-ministru Mihai Razvan Ungureanu, dupa ce anterior s-a intalnit cu liderul PSD Victor Ponta.
Potrivit documentului, tranzactia ar fi avut loc pe 4 noiembrie 1999, iar contractul de vinzare-cumparare a fost autentificat o zi mai tirziu.
Cea mai mare parte a tranzactiilor, \n valoare de 572,21 milioane de dolari, a avut loc \n sectorul de telecomunicatii, care a cumulat, din 1999, operatiuni de 1,188 miliarde de dolari.
Acestia sustin ca bunurile sunt ipoteci pentru creditele pe care societatile controlate de omul de afaceri Dinel Staicu le-au luat de la banca in 1999-2000.
28/1999 republicata privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, agentii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie sunt obligati sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale, avand obligatia sa emita bonuri fiscale si sa le predea clientilor.
28/1999, republicata în 2005 si modificata în 2007. ... 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale“. ... 28/1999, reactualizata prin OUG nr.
De asemenea, el a fost prim-ministru al Romaniei in perioada 22 decembrie 1999 - 28 noiembrie 2000. ... In anul 1993 devine membru al Clubului de la Roma, a fost ales presedinte al Asociatiei Romane a Clubului de la Roma, iar in 1999 a fost reales in aceasta functie.
Fabrica greceasca de lapte, la Halchiu Producatorul elen de lactate Olympus, prezent in Romania din 1999, a deschis o fabrica in localitatea Halchiu din judetul Brasov, in urma unei investitii de 55 milioane euro.
Gabriela Szabo a fost desemnata in anul 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei. ... A fost desemnata, in 1999, cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei.
In 1995, a devenit presedinte al Comisiei pentru adevar si reconciliere, creata de primul presedinte sud-african, Nelson Mandela (1994-1999), pentru a proba incalcarile grave ale drepturilor omului care au avut loc in timpului regimului apartheid.
Kosovo - Iugoslavia 1999, Editura Z 2000, 2004 (co-autor cu Sorin Topor) - Razboiul geofizic, Editura Academiei de Inalte Studii Militare, Bucuresti, 2003 (teza de doctorat) - OZN Universuri paralele, Editura UMC, 1994 - Sabiile zeului Marte - razboiul radioelectronic, Editura Academiei de Inalte Studii Militare, 1996 - OZN in arhivele militare secrete, (co-autor) Editura Majadahonda, 1999;
Perioada verificata a fost insa 1999-2002.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
In anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Dragan pentru a juca in seria "Brigada Diverse", alaturi de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Radulescu si Puiu Calinescu.
abia in 1999 partidul a inceput sa se aseze, sa prinda cheag si pe urma a castigat alegerile din 2000. ... in 1996, chiar daca a pierdut alegerile, implicatia fiind "si eu, Mircea Geoana, care am pierdut alegerile, pot sa raman la conducerea PSD". ... Deci nu numai Mircea Geoana.
Deputatul a afirmat ca intentioneaza sa mai deschida cabinete parlamentare in judet, iar printre primele vor fi la Mangalia si Medgidia, unde acesta vrea sa le imparta cu deputatii PNL George Dragomir si Mircea Iustian.
Organizatia Bucuresti, afectata dupa alegerile de la ultimul congres, si-a amintit cum a castigat Mircea Geoana sefia partidului si-l anunta pe acesta ca-i va sprijini candidatura in anticipate doar cu conditia sa aiba un comportament politic onest, nu ierarhic in PSD.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
Mircea Banias este numele transmis, ieri, catre Bucuresti, pentru validare. ... Banias, propunerea BPJ-ului constituit de Popescu Intre timp, de cealalta parte, duminica, Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta constituit de demisionarul Ion Popescu a decis sa-l propuna pe Mircea Banias pentru functia de presedinte interimar al filialei judetene.
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
google-analytics.com