Cautare

5798 de rezultate pentru "accident rutier zepa mircea" (3.80 secunde)
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. Ziarul "Puterea" va prezinta documentul-dovada ca Mircea Geoana a planuit sa-si faca un nou partid.
Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Mircea Diaconu are la dispozitie 5 zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara.
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
google-analytics.com