Cautare

1046 de rezultate pentru "accident magheru" (6.13 secunde)
Asa ca nu este nicio graba, mai ales ca pot interveni schimbari", ne-a declarat presedintele PRM Bihor, Paul Magheru.
In Bucuresti, existau trei magazine Time Out, doua in centrele comerciale Bucuresti Mall si City Mall, si unul pe bulevardul Magheru, in zona Piata Romana. Pe bulevardul Magheru, in fostul magazin Time Out se afla astazi un magazin de tip discount, cu "orice produs la 12 lei".
15 colt cu Magheru si spate-n spate cu calcanul Carturestilor, altfel spus, chiar gradina ceainariei. ... De unde sa mai aduca asta vapoare pe Magheru...
Magheru, nr.32/34 si si-a deschis portile printr-un eveniment oficial de inaugurare. ... La magazinul din Magheru 32-34, clientela din Romania va putea gasi cele mai noi colectii de sosete, dresuri, ciorapi si ultima colectie de costume de baie de dama si barbatesti.
"Sper ca in cel mai scurt timp sa reusim sa redam circulatiei un nou bulevard, adevarata coloana vertebrala a circulatiei din Centrul Bucurestiului, ce va functiona ca alternativa pentru Calea Victoriei si ruta b-dul Lascar Catargiu, b-dul Magheru si b-dul Dimitrie Cantemir.
Bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus este un bulevard cu cate 2 benzi pe sens si banda pentru biciclisti, cu trotuare cu o latime cuprinsa intre 3 si 5 metri si linie de tramvai pe zona mediana, reprezentand o alternativa pentru ruta bulevardelor Lascar Catargiu - Magheru - Dimitrie Cantemir, dublata de Calea Victoriei.
Nicolae Balcescu), pe strada Franklin (intre Calea Victoriei si Bulevardul Magheru) si pe strada Nicolae Golescu (intre strazle George Enescu si C.A. ... Balcescu - Bulevardul Gheorghe Magheru - Piata Romana.
www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro Cinema Patria Bucuresti, Bulevardul George Magheru, nr. 12-14, zona Magheru Telefon:
- Nu dorim sa ii cotropim pe colegii nostri de la ARCUB, dorim sa avem un spatiu adecvat, in preajma Bulevardului Magheru, astfel incat sa nu ne pierdem identitatea si 70 de ani de istorie, dintre care 55 in sediul de pe Magheru, a adaugat Tepus.
Gheorghe Magheru - Bd. ... Magheru - Bd. I.C. Bratianu - Bd. Unirii, cat si pe toate arterele de circulatie care acced catre aceste bulevarde.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
google-analytics.com