Cautare

5783 de rezultate pentru "accident autostrada a1 23 decembrie" (3.10 secunde)
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
2 din 26 decembrie 1989 (a doua zi dupa condamnarea si executarea cuplului dictatorial Nicolae si Elena Ceausescu), care avea supratitlul "Reporter de front", titlul "Blugii ne erau plini de sange" si subtitlul "Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri".
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Cel putin 31 de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute, in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei. ... Accidentul a avut loc pe autostrada A9, intre localitatile Münchberg si Gefrees, in landul Bavaria.
Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada. ... Dupa curba, la intrarea pe podul peste autostrada I-5, trenul a deraiat.
Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada. ... Dupa curba, la intrarea pe podul peste autostrada I-5, trenul a deraiat.
Sectorul de drum de 29,6 kilometri a fost scos la licitatie in decembrie 2010, au fost niste contestatii, iar licitatia a fost anulata. ... Este necesara aceasta autostrada la Alexandria, care ar costa cam cat drumul expres. Eu cred ca este mult mai importanta autostrada. ... Putem vorbi de autostrada?
Accident in lant pe Autostrada Soarelui. ... Accidentul s-a produs, duminica, pe Autostrada Soarelui (A2), pe sensul de mers Bucuresti â€" ConstanÈ›a, informeaza Romania TV.
Trei est-europeni au murit intr-un accident pe o autostrada in Irlanda. Accidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in apropierea orasului Cashel, pe autostrada M8, ce leaga Cork de Dublin.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Licitatia pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, care trebuia sa aiba loc initial pe 24 decembrie 2007, a fost amanata pentru a doua oara, pentru data de 30 ianuarie, din cauza unor solicitari formulate de companiile care intentioneaza sa participe la proiect.
Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, a declarat pentru Gandul ca pana la sfarsitul lui 2011 se va putea merge pe autostrada de la Bucuresti la Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
In cursul zilei de duminica, 28 decembrie 2014, se vor inregistra caderi de zapada in sudul si centrul Germaniei, in sudul, vestul si nord-vestul tarii exista posibilitatea de polei, iar in nord si est vremea va ramane insorita si uscata.
Promulgarea de la miezul noptii Presedintele Traian Basescu a semnat, sambata noaptea, la orele 23.56 decretul de promulgare a Legii de modificare si completare a Legii referendumului.
"Doua decenii mai tarziu, Romania, chiar daca nu este tara promisa, este o tara care promite." Programul CNN dedicat acestei aniversari istorice va include transmisiuni live din Bucuresti in saptamana 21 - 27 decembrie si un documentar special de o jumatate de ora care vorbeste despre revolutia care a dus la rasturnarea dictatorului roman.
- 16 decembrie la 22:32: ... - 16 decembrie la 21:43: ... - 16 decembrie la 21:32: ... - 16 decembrie la 21:26: ... - 16 decembrie la 21:16: Ii trecem la monarhisti si pe curiosii care ies sa vada mortul (indiferent cine e decedatul!) - 16 decembrie la 21:11:
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
google-analytics.com