Cautare

5783 de rezultate pentru "accident autostrada a1 23 decembrie" (2.83 secunde)
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Rusia va construi o autostrada care va inconjura Marea Neagra. Autostrada va avea 7.100 de kilometri si ar urma sa tranziteze si Romania, pe langa Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Grecia si Bulgaria, informeaza MEDIAFAX.
Autostrada Soarelui se amana pentru 2014 Sperantele soferilor de a circula de la Constanta la Bucuresti pe autostrada in acest an sunt zdrobite de constructori. ... Potrivit informatiilor obtinute de Romania Libera, Editia de SE, Autostrada Soarelui va fi finalizata cel mai devreme in 2014.
Deputatul Mircia Giurgiu cere reluarea lucrarilor la Autostrada Transilvania Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excluderea din PDL, cere sa fie reluate lucrarile la Autostrada Transilvania, cu atat mai mult cu cat sustine ca exista bani alocati prin bugetul de stat.
In cativa ani vom avea 845 kilometri de autostrada Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Autostrada Bucuresti - Constanta a fost finalizata joi; proiectarea obiectivului a inceput in anii ‘80 Lucrarile pentru tronsoanele 6 si 7 ale autostrazii A2, respectiv Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta, au fost receptionate oficial joi, autostrada Bucuresti - Constanta fiind in sfarsit finalizata pe toate tronsoanele.
"Decidentii, de-a lungul vremii, nu au inteles ca autostrada nu face parte din infrastructura turistica, ci face partie din structura economica. ... "Iesirile din tara se califica cel mai bine pentru o autostrada.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti: ... Cand vor fi gata ultimii 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti Ciotul de 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Brasov ar putea fi gata pana pe 12 decembrie, daca vor fi conditii meteo prielnice lucrarilor, sustine Eduard Hanganu, seful Consitrans, consultantul lucrarii.
Ministerul Transporturilor si CNADNR au initiat negocieri cu compania Bechtel pentru a decide un nou grafic al lucrarilor la Autostrada "Transilvania", cu noi termene ce vor depasi probabil luna decembrie 2012, data limita luata in calcul pana in prezent pentru finalizarea acestui proiect.
In baza Acordurilor incheiate, se vor infiinta cate un grup de lucru la nivel de experti, pentru fiecare conexiune de autostrada, care se va reuni alternativ, pe teritoriile celor doua state, si la care vor participa specialisti ai ambelor tari in domeniul proiectarii, constructiei, intretinerii si managementului de drumuri si poduri si alti specialisti, dupa caz.
Dupa calduri anormale vin geruri anormale / ampress.ro Vremea se va raci in perioada 5 - 10 ianuarie 2016 si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie urmand ca, dupa aceasta data, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa fie ridicata, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni si citata de Agerpres.
Radu Berceanu a dat de inteles ca nu vrea sa pice in pacatul fostului sef al Transporturilor, Gheorghe Dobre - supranumit "ministrul 0 kilometri de autostrada", declarand ca pana la 30 iunie se va deschide drumul pana la Drajna.
In ceea ce priveste "discutiile" legate de autostrazi, Radu Berceanu spune ca "in privinta autostrazilor, pana la sfarsitul anului, indiferent cine va fi ministru, vom finaliza vreo 40 si ceva de kilometri de autostrada.
In ceea ce priveste "discutiile" legate de autostrazi, Radu Berceanu spune ca "in privinta autostrazilor, pana la sfarsitul anului, indiferent cine va fi ministru, vom finaliza vreo 40 si ceva de kilometri de autostrada.
In ceea ce priveste "discutiile" legate de autostrazi, Radu Berceanu spune ca "in privinta autostrazilor, pana la sfarsitul anului, indiferent cine va fi ministru, vom finaliza vreo 40 si ceva de kilometri de autostrada.
In ceea ce priveste "discutiile" legate de autostrazi, Radu Berceanu spune ca "in privinta autostrazilor, pana la sfarsitul anului, indiferent cine va fi ministru, vom finaliza vreo 40 si ceva de kilometri de autostrada.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat recent ca anul viitor va fi dat in folosinta un nou sector pe Autostrada Soarelui, iar Guvernul se va concentra pe lucrarile la Coridorul IV rutier.
In 2012, Romania va avea 1.000 de km de autostrada. ... Coridoarele nationale 4 si 9, autostrada Bucuresti-Brasov si Brasov-Bors sunt doar o parte dintre ele.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii impreuna cu Federatia Nationala Mine Energie (FNME) au organizat sambata in statiunea Ranca, din judetul Gorj, o masa rotunda in care s-au discutat proiecte importante, precum Autostrada Sudului, drumurile din Oltenia si posibile noi trasee. ... Am discutat despre proiectele de infrastructura, despre Autostrada Sudului.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
google-analytics.com