Cautare

5783 de rezultate pentru "accident autostrada a1 23 decembrie" (2.96 secunde)
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Anuntul meteorologilor pentru iubitorii de zapada Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru intervalul 7 " 20 decembrie.
Aerul din Cernavoda, imbacsit de praf Este vizibil cu ochiul liber ca lucrarile la autostrada vor avea un impact puternic asupra tuturor factorilor de mediu, incepand cu aerul care s-a imbacsit cu praf aidoma situatiei existente la Medgidia, unde fabrica de ciment polueaza de ani de zile orasul dobrogean cu pulberile sale provenite din procesul de productie.
Mai mult, socotelile Executivului arata ca se poate ajunge la performanta de a construi circa 240 de kilometri de autostrada pe an.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu s-a declarat, joi, in timp ce vizita stadiul lucrarilor la Autostrada Transilvania, de acord cu taxa de autostrada. ... Autostrada este pentru traficul rapid, de marfa si pasageri. Si cred ca ar fi un bun element care sa-i responsabilizeze pe cei care folosesc autostrada".
Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie. ... BANAT Pana in data de 4 decembrie, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse in medie intre 10 si 12 grade.
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani". Ministerul Transporturilor a decis sa rezilieze contractul pentru autostrada Cernavoda-Medgidia.
Va prezentam cați kilometri de autostrada are fiecare stat din Uniunea Europeana. In plus, va prezentam si cați kilometri de autostrada au construit statele europene in ultimii douazeci de ani.
Autostrada Timisoara - Arad: ... Segmentul de autostrada care leaga Timisoara de Arad a fost deschis circulatiei rutiere la aproape 4 ani de la demararea lucrarilor de constructie.
Romania are in acest moment putin peste 500 de kilometri de autostrada in operare si aproximativ 250 de kilometri de autostrada in constructie.
Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... As amini doua abordari importante referitoare la autostrada est-vest: ... O autostrada care sa lege Moldova de restul tarii si al Europei ar aduce numeroase beneficii.
Exista dovezi clare ale implicatiilor externe in declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989?
La un cost mediu de 7 milioane de euro pe kilometru de autostrada, bugetul ar ajunge pentru proiecte in lungime totala de 200 de kilometri. In 2011 vor fi finalizati 117 noi kilometri de autostrada.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Circa 18 kilometri de autostrada, intre Simeria si Orastie, au fost deja inaugurati la finalul lunii mai, astfel ca alti 120 de kilometri ar urma sa fie deschisi circulatiei in a doua jumatate a anului.
Apare o NOUA AUTOSTRADA in Romania. ... In ciuda problemelor legate de alunecarile de teren, oficialii spun ca autostrada este sigura, dar admit ca lucrarile nu sunt finalizate.
2-3 Decembrie 1989 Malta. ... 4 Decembrie 1989 U.R.S.S. ... 9 Decembrie 1989. ... 10 Decembrie 1989 La postul de radio Europa Libera, Mircea Carp anunta ca Liga anticomunista romana, organizatia romanilor refugiati in Ungaria, face apel la toti romanii sa condamne nerespectarea drepturilor omului in Romania.
De la numirea in functie in septembrie 2010 si pana acum, Anca Boagiu a promis de mai multe ori, si chiar si in urma cu o saptamana, ca Autostrada Soarelui va fi gata pana la sfarsitul anului.
Inca 37 de kilometri de autostrada au fost dati vineri in folosinta. Astfel, turistii vor putea sa circule pe Autostrada Soarelui de la Bucuresti pana la Fetesti. Tronsonul a fost inaugurat de premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, care au si testat portiunea de autostrada.
google-analytics.com