Cautare

140 de rezultate pentru "abo mix" (3.00 secunde)
Aceasta este ideea din spatele conceptului Skylys, dezvoltat de Mix Aerospace, un start-up francez. Conceptul este in stadiul sau incipient, cu cei de la Mix Aerospace inca in faza in care se decid asupra unui design.
Ii dorim LA MULTI ANI!, multa sanatate, putere de munca si sa ajute oamenii asa cum a facut-o si pana acum, prin conceptul de Cardio Mix adus in Romania.
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir are cateva pagini in care vorbeste despre cardio mix recomandat pentru sedentari!
"Avem la standul nostru: Jelly Belly Tropical Mix, Jelly Belly Citrus Mix, Jelly Belly 20 arome asortate si Jelly Belly Hello Kitty.
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.
Emil Constantinescu a afirmat ieri, la postul Radio Mix, ca Traian Basescu ar trebui sa dea dovada de curaj si sa mearga pana la capat cu desecretizarea tuturor documentelor legate de Intreprinderea de Comert Exterior (ICE) Dunarea, printre care se afla si arhiva operativa.
Spre sfarsitul saptamanii trecute, vicepresedintele PSD Mircea Geoana avertizase, la Radio MIX, ca, “daca se va ajunge la concluzia ca congresul risca sa nu dea nici un semnal credibil de innoire si de modernizare, atunci se va veni cu propuneri de schimbare de sus pana jos“, fara a nominaliza persoanele.
Guvernul a ales un mix. A decis sa inghete salariile in 2010 si sa disponibilizeze unele posturi. Obiectivul general ramane reducerea cheltuielilor totale cu salariile.
Deputatul liberal Traian Dobre, care a demisionat anul trecut din PSD, a declarat pentru Radio Mix FM ca PSD poarta raspunderea numirii lui Adrian Nastase in fruntea Camerei si numai social-democratii il pot schimba.
Un mix de aperitive, ce-ti va rasfata simturile cu mai multe tipuri de gustari foarte savuroase! Cu doar 20 de lei, vei descoperi bogatia de arome ascunsa intr-o farfurie cu adevarat fastuoasa!
Albumul a fost prezentat live alaturi de Daniel Olteanu - tobe (mix si master), Narcis Axinte - bass, Dan Minel Stoica - chitara, George Petrosel - voce si chitara.
Nu le burdusiti cu multe ingrediente, paste, sosuri si paina alba. Alegeti paine integrala, carne slaba si legume", spune Mihai Dragomir, initiatorul conceptului si concursului Cardio Mix in Romania.
"Nu incercam sa facem scenarii" Liderul democrat a mai spus ca "informatiile privind discutiile cu o latura din PSD fac parte din acel mix pe care mass-media il face intre lucruri adevarate si lucruri total neadevarate".
Posturile TV monitorizate au fost TVR 1, TVR 2, Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV si OTV, iar cele de radio: Romania Actualitati, Europa FM, Info Pro, Radio Total si Mix FM.
Iulian Groposila a mai spus ca punctul de vedere al reprezentantilor IMM-urilor romanesti a fost intotdeauna pentru un mix de politica fiscala pe care sa o puna in aplicare Guvernul Romaniei dar care sa nu fie impotriva intreprinzatorilor.
Acest guvern trebuie sa plece, in primul rand pentru a lasa loc liber construirii unui mix de solutii, indiferent de paternitatea lor, dar selectate dupa un singur criteriu:
Gabriel Liiceanu a povestit la postul brasovean de televiziune Mix TV, de ce a inceput sa il sustina pe Traian Basescu si de ce se indeparteaza acum de el.
O alta propunere pe care sindicatele nu o agreeaza se refera la concedierile colective si la criteriile sociale convenite prin contractele colective de munca pentru departajarea salariatilor, excluzandu-se cu desavarsire posibilitatea stabilirii prin negocieri colective a unui mix de criterii sau ignorarea obiectivelor de performanta in cazul unor categorii protejate sau vulnerabile de salariati.
Programul de guvernare prevede realizarea unui mix eficient intre politicile de stimulare a cresterii economice și obiectivul asigurarii stabilitații economice și financiare a tarii.
• Realizarea unui mix eficient intre politicile de stimulare a cresterii economice si obiectivul asigurarii stabilitatii economice si financiare a tarii;
google-analytics.com