Cautare

512 de rezultate pentru "9999 and 11" (3.00 secunde)
La sfarsitul anului 2012, Rosales a publicat un articol consistent, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor) consacrat faptului ca anul 1989, cand pe teritoriul fostei URSS s-a permis din nou sa se discute pe larg despre posibila prezenta extraterestra pe Terra, au aparut foarte multe rapoarte de intalniri cu umanoizi.
Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).
Rosales si prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor), consacrat teritoriului fostei URSS si anului 1989.
Rosales si prezentate in articolul The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor), consacrat cazurilor de pe teritoriul fostei URSS si anului 1989.
Rosales in articolul sau "The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids" (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).
DAN D. FARCAS) In 2010, in best-seller-ul ei: "UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go On the Record" (trad. rom. "OZN:
Fizicianul, care a castigat recent un premiu de la Institutul American de Aeronautica si Astronautica pentru studiul sau, "Faster-Than-Light Space Warps, Status and Next Steps" (traducere aproximativa:
Te razbuni pe soarta zambind..." "and afli rezultatul si pana atunci nu ai suferit de alta boala esti in stare de soc, apoi te gandesti sa se termine viata...
In acest context, profesoara Elena Toader de la catedra de informatica a prezentat colegilor rezultatele cursului "Pedagogical use of internet and multimedia tools", curs desfasurat in perioada 13 martie - 19 martie 2006 la Roma.
Sursa: http://ioncoja.ro/punctul-de-vedere-oficial-al-sua-cu-privire-la-prezentul-si-viitorul-romaniei/ ---------- A. Wess Mitchell is President and Co-Founder of the Center for European Policy Analysis
Sigur ca FDA (Food and Drug Administration) neaga cu desavarsire acest lucru. Pe de alta parte, unul dintre tratamentele destinate simptomelor bolii Alzheimer este un blocant de receptor glutamatergic, un neuromediator excitator, care se leaga de un receptor si face excitatie.
Festivitatea de Ziua Nationala va incepe la ora 11.00, in Piata Arcului de Triumf, cand este programata sosirea presedintelui Klaus Iohannis. ... In premiera, la parada de 1 Decembrie va participa Detasamentul "Pipes and Drums-(Cimpoaie si Tobe) din cadrul Regimentului Regal Irlandez cu acelasi nume.
11.Astepti ca ceilalti sa te salveze Cu totii ne dorim sa avem relatii mai implinite, mai complete si sa ne simtim in siguranta din punct de vedere emotional. ... - Hey teacher, you are Romeo and we, the girls, are your Juliettes!
Cum infrangem gelozia Gelozia este o emotie complexa, adesea confundata cu invidia, si recomand, in acest sens, cartea coordonata de Peter Salovey The Psychology of Jealousy and Envy.
O echipa de militari romani care executau, sambata, 5 august, misiuni de patrula de transport si escorta a unei echipe a coalitiei de instruire a fortelor de securitate Afgana (SFAAT- Security Force Advisory and Assistance Team) in Camp JRAC (Join Regional Afghan Center-Centrul Regional de Instruire a Militarilor Afgani), de langa Kandahar, au fost nevoiti sa raspunda cu foc, in jurul orei 9.35, ora Romaniei, la atacul unor insurgenti in tinuta politiei afgane.
UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed examineaza in mod riguros istoria oficiala, inca ascunsa, a activitatii OZN-urilor in laboratoarele de arme nucleare, zonele de testare, depozitele si unitatile de lansare, folosind documente autentificate si marturiile unor martori oculari, militari de incredere.
Ulterior a aflat ca tinta, asupra careia Air Force obtinuse informatii si pe alte cai, avea viteza de 3900 mile pe ora, zbura la 11.000 de picioare si a facut acea intoarcere in unghi drept, exact cum spusese el.
The Question of Extraterrestrial and Human Telepathy, Swann declara ca, pe tot parcursul programelor oficiale de clarviziune, a existat un interes constant privitor la fenomenul OZN.
Generals, Pilots, and Government Officials Go on the Record (publicat si in romaneste) de jurnalista Leslie Kean, persoana care se afla si in spatele dezvaluirii proiectului OZN al Pentagonului, in New York Times.
Allen Hynek, care a fost, timp de doua decenii, consultant stiintific principal la proiectul Blue Book al Fortelor Aeriene ale SUA. La aceasta definitie, fizicianul nuclear Stanton Friedman, in cartea sa Flying Saucers and Science, din 2008, adauga:
google-analytics.com