Cautare

4414 de rezultate pentru "23" (1.53 secunde)
Este vorba despre primarii Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August).
Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Viorel Mugur Mitrana (23 August) si Florin Mitroi (Valu lui Traian) sunt primarii care au acceptat nu doar sa aiba discutii cu reprezentantii PD, dar asteapta sa fie acceptati in partidul lui Boc cat de curand.
Deocamdata, se pare ca zarurile au fost aruncate, iar adeziunile depuse de primarii din Valu lui Traian, Costinesti, 23 August si Mangalia vor fi, fara doar si poate, aprobate.
Potrivit "Hotararii Parlamentului privind organizarea si functionarea Comisiei Comune permanente a Camerei Deputatilor si a Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI", elaborata la 23 iunie 1993, la articolul 1 se prevede:
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
Singura sansa este ca pe ce mai avem virgin - in Delta, pe malul Dunarii, in localitatile Corbu sau 23 August - sa chemam marile companii sa investeasca in turism.
In dosarul inaintat Consiliului apar functionari si demnitari din cadrul Ministerului Educatiei (printre care si ministrul Mihail Hardau, patru secretari de stat, in total 23 de persoane), precum si inspectori scolari generali si adjuncti.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
In Constanta, primarul municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus, edilul-sef din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi, primarul din Costinesti, Traian Cristea, si cei din Rasova, Lipnita si 23 August au demisionat din PSD pentru a se inscrie in PD.
El mai spusese, la 23 iulie, ca aceasta vara va fi "foarte intensa" pentru partid. La acest moment, principalii lideri ai PSD - inclusiv Mircea Geoana - sunt in vacanta sau nu au in agenda actiuni publice.
Mai trebuie montata si o bariera moderna care ne-a costat aproximativ 23 de milioane de lei vechi. Avem si niste lucrari incepute in zona fostului bazar al rusilor din Piata Centrala.
Si tot legat de sondaje, Alianta avea la alegeri 23%, iar acum peste 40%. Dar, repet, in privinta PD este exclusiv meritul lui Traian Basescu.
Acesta a mai adaugat ca drept dovada a dorintei PNL de a scapa de toate ranile trecutului este si tema Scoli de Vara a Tinerilor Liberali, care se va desfasura la Mamaia in perioada 23-27 august.
Deputatul liberal Horatiu Buzatu, precum si Mihai Zdreala, membru de partid, si Constantin Savu, simpatizant, s-au imbracat ieri, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, in pionieri si au adus doua steaguri:
Scoala de Vara a Tineretului National Liberal, care se desfasoara in perioada 23- 27 august la hotelul Perla din Mamaia, a adunat ieri un numar impresionant de cursanti.
Mai multi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) Petrosani au fost prezenti ieri la politia municipiului pentru audieri in cazul unui dosar privind terenurile din Parang si constructiile ilegale.
Primul-ministru nu a primit nici un fel de prezentare oficiala din partea UDMR a intentiilor sale, in legatura cu cele expuse la 23 septembrie 2006.
Membrii Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU) si cei ai Consiliului Consultativ al Uniunii (CCU) reu­­niti sambata, la Targu Mures, au sustinut, in unanimitate, de­claratia privind realizarea diverselor forme de autonomie adoptata la 23 septembrie la Miercurea Ciuc.
Stransi in "patria" lui Boc, la Cluj, democratii si-au evaluat performantele de guvernare care au determinat integrarea la termen a Romaniei in UE.
Trendul ascendent al preturilor este vizibil inca din acest an, in care preturile au crescut cu 23% doar in primele noua luni.
google-analytics.com