Cautare

4411 de rezultate pentru "23" (1.79 secunde)
Rezultatul votului l-a readus pe Eugen Chebac in functia de vicepresedinte, cu 23 de voturi "pentru", 9 voturi "impotriva" si 3 voturi nule. ... Eugen Chebac a primit 23 de voturi "pentru", ceea ce inseamna 11 voturi de la PSD, 9 voturi de la PC si alte trei voturi.
In topul simpatiilor urmeaza premierul Calin Popescu Tariceanu si Mircea Geoana, cu cate 28%, Emil Boc, cu 25%, Ion Iliescu, cu 23%, Corneliu Vadim Tudor, cu 22%.
Cu toate acestea, in cursul zilei de ieri, 23 februarie a.c., Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta si-a declinat competenta, in dosarul 1.857, in favoarea Serviciului Teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie Constanta.
Liderii UDMR isi ataca din nou adversarii care ii concureaza in randul electoratului etnic maghiar.
Pe de o parte, deputatul Laurentiu Mironescu a afirmat ca "Vasile Francu nu a venit sa-mi ceara nici un ajutor, i-a facut temele lui Mihei. L-am dezaprobat joi, 23 februarie, la dezbateri, cu serviciile publice pe care voiau sa le liberalizeze.
In privinta premierului Calin Popescu-Tariceanu, 40% dintre romani au destul de putina incredere, iar 23% au foarte putina incredere, in timp ce 29% au destul de multa incredere, iar 6% au foarte multa incredere in primul-ministru.
Pe de alta parte, Aurelia Francu, presedintele Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, a aratat ca femeile au putut, prin intermediul politicii liberale, sa se implice activ in viata politica, la ora actuala existand, la nivelul judetului Constanta, 23 de femei consilieri locali si doi consilieri judeteni.
Functia de presedinte al organizatiei Partidul Conservator (PC) Maramures a fost disputata intre patru candidati: Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
De asemenea, dupa ce a subliniat ca in judetul Constanta exista deja 23 de amenzi pentru cei care au incalcat normele de prevenire a raspandirii gripei aviare, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a subliniat ca in cazul celor care se va dovedi ca au adus pasari salbatice in gospodarie, riscand astfel contaminarea pasarilor cu gripa aviara, in urma eutanasierii, nu vor primi despagubiri.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri, la finalul sedintei Birourilor Permanente reunite ale celor doua Camere, ca modificarea componentei Colegiului Consiliului National de Studiere a Arhivelor Statului (CNSAS) va fi discutata in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului din 23 martie.
Candidatii vor fi audiati de catre comisiile juridice ale Parlamentului, dupa care la 23 martie vor fi votati de plenul reunit al celor doua Camere.
De asemenea, judecatorii Curtii au declarat neconstitutionala propozitia "dispozitia de revocare a retinerii se executa de indata prin Ministerul Justitiei" cuprinsa in articolul 23 referitor la regimul in procesul penal.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a insotit ieri ziaristii intr-un tur al Parlamentului.
Romanii au tot mai putina incredere in PSD si Adrian Nastase, dupa cum rezulta din ultimul sondaj de opinie realizat de IMAS luna aceasta.
AJOFM Dolj a pus ieri la dispozitie, prin intermediul a 23 de agenti economici, 655 de locuri de munca vacante, 65 pentru persoane cu studii superioare, 550 de locuri pentru persoane cu calificare si 40 pentru necalificati.
23 de dosare privesc presupuse abuzuri ale unor politisti, cea mai mare parte dintre petitionari fiind nemultumiti de modul in care sunt instrumentate cazurile.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta va avea loc marti, 25 aprilie a.c., in conformitate cu ordinul prefectului nr.
Primarul Antonie Solomon s-a declarat luni nemultumit de activitatea Politiei Comunitare si a politistilor condusi de Georgel Enescu. Alesii locali i-au invitat luni pe craioveni la sediul Primariei Craiova sa discute despre modul in care au fost cheltuiti banii publici, in 2005.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean a devenit noul presedinte al CJ, cu 23 de voturi pentru. 13 consilieri locali au votat pentru Gheorghe Iorov, in timp ce un vot a fost anulat.
google-analytics.com