Cautare

4411 de rezultate pentru "23" (4.86 secunde)
In sedinta de plen de ieri a Senatului s-a reusit adoptarea a patru alineate ale articolului 23 din Regulament.
Pe de alta parte, 15% dintre persoanele intervievate se declara interesate in foarte mare masura de un astfel de referendum, iar 23% - in destul de mare masura.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor Miron Mitrea anuntat ieri ca „razboiul de gherila“ intre Putere si Opozitie a reinceput, in conditiile in care deputatii Coalitiei au propus ca regulamentul sa fie dezbatut marti, miercuri si vineri cu program prelungit pana la ora 23.00.
Primarul Sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a pierdut alegerile pentru sefia filialei PNL de sector in detrimentul omului de afaceri Leopold Lupusanschi.
Alin Tise detine si trei terenuri intravilane si mai are actiuni la SC Broker SA in valoare de 238 de milioane de lei vechi (23.800 RON) si parti sociale la SC Cons Financiar SRL in valoare de un milion de lei vechi (10.000 RON).
Primele dezbateri pe articole la proiectul de buget pe anul 2006 au inceput prin intarzieri prelugite si prin suspendarea sedintei din lipsa de cvorum.
Liderul PSD, Mircea Geoana, impreuna cu reprezentantii organizatiilor judetene social-democrate din Caras-Severin, Arad, Hunedoara, Timis, Mehedinti si Gorj, au apreciat sâmbata ca Guvernul Tariceanu trebuie sa-si dea demisia din cauza politicii antisociale pe care o promoveaza.
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
Liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa se intâlneasca astazi pentru a gasi o formula de compromis pentru a asigura prezenta senatorilor si a deputatilor la dezbaterea Bugetului.
Democratul a mai specificat, in acelasi context, ca in structura BPJ 23% sunt tineri, iar 20% femei. „Intr-o saptamana, Biroul Judetean isi va elabora propria strategie politica, va stabili liniile politice pentru urmatorii 4 ani”, au precizat democratii.
l 16 iunie - Presedintele este prezent, alaturi de premierul Calin Popescu-Tariceanu, la reuniunea Consiliului European de vara de la Bruxelles, Romania participand pentru prima data ca observator activ dupa semnarea Tratatului de aderare (16-17 iunie) l 23 iunie - Presedintele Republicii Serbia, Boris Tadic, efectueaza o vizita oficiala de doua zile in Romania.
l 23 martie - La invitatia omologului sau, Carlo Azeglio Ciampi, Traian Basescu efectueaza o vizita de lucru in Republica Italiana (23-24 martie).
l 23 ianuarie - Traian Basescu participa la ceremonia de investitura a presedintelui ales al Ucrainei, Viktor Iuscenko. l 24 ianuarie - Participa la ceremoniile de la Iasi ocazionate de aniversarea zilei Unirii Principatelor Romane.
Pentru presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, 2005 a fost un an pierdut din punct de vedere legislativ, din cauza disputelor politice si incercarii zadarnice a actualei Puteri de a-l schimba din functie.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
Cat despre presupusul fax transmis de Ministerul de Externe egiptean si interceptat de Serviciile secrete elvetiene, potrivit caruia 23 de cetateni irakieni si afgani ar fi fost interogati pe o baza militara din Romania, ministrul a precizat ca exista o diferenta intre a citi asemenea relatari si a le da crezare.
Romania, la puricat Anca Boagiu a spus ca prima vizita, legata de domeniile sanitar-veterinar si gestionarea deseurilor, se va incheia astazi, fiind urmata de cea pentru Justitie si Afaceri Interne (JAI), vizand lupta impotriva coruptiei, in perioada 23-27 ianuarie.
De asemenea, in perioada 23-31 ianuarie lucreaza diferite comisii de specialitate ale Camerei Deputatilor, precum cea juridica, cea pentru sanatate si familie, cea pentru administratie publica, si Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii.
Vicepremierul fusese si pe 23 ianuarie la DNA, dar atunci a refuzat sa semneze procesul verbal de luare la cunostinta a acuzatiilor.
Senatorul UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, i-a reprosat presedintelui Traian Basescu ca afirmatiile sale privind asigurarea autonomiei culturale in tari europene nu sunt acoperite de realitate.
google-analytics.com