Cautare

4414 de rezultate pentru "23" (1.48 secunde)
Joi, 23 decembrie a.c., consilierii locali municipali s-au intrunit intr-o sedinta pe a carei ordine de zi s-a aflat un numar de 104 proiecte de hotarari.
Pe de alta parte, va fi introdusa si cota unica de impozitare a veniturilor de 16%, in prezent colectandu-se 15,1%, la o rata medie de impozitare de 23,71%.
Constantin Zimtea si-a anuntat public demisia, preluand functia de director al Sucursalei CEC Mehedinti, obtinuta in urma unui concurs organizat la 23 noiembrie 2004.
Vicepremierul are in conturi 23,6 miliarde de lei, 75.700 de euro si 109.500 de dolari. El mai are de recuperat creante in valoare de 3,192 milioane de euro.
Comunitatea evreilor din Bucuresti a comemorat ieri martirii pogromului legionar din 21-23 ianuarie 1941. In memoria celor sase milioane de evrei ucisi in Holocaust au fost aprinse in mod simbolic sase lumanari.
Senatorii s-au reunit ieri in prima sedinta ordinara de plen din aceasta sesiune parlamentara. Noii alesi s-au adunat in sala Omnia intr-un numar suficient de mare pentru asigurarea cvorumului.
Cu toate ca schimbarea din functie a lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, este o problema de zile, lucraturile acestuia continua sa produca efecte dezastruoase asupra Companiei.
Dupa documentarea dosarului la acuzatiile de furt calificat, cele sase persoane implicate, printre care Ionel Ciocarlan, de 23 ani, Vasile Saviuc, de 24 ani, si Vasile Costel Saviuc, de 35 ani, toti din localitatea Basarabi, au fost gasiti vinovati si de fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata si fals privind identitatea, dosar solutionat de instanta prin trimiterea in judecata a tuturor partilor implicate in dosar.
CNSLR Fratia va protesta timp de doua ore in zilele de 21 si 28 februarie, Cartel Alfa in 22 februarie si 1 martie, BNS in 23 februarie si 2 martie, Federatia Meridian in 24 februarie si 3 martie, iar CSDR pe 25 februarie si 4 martie.
Astfel, pe 23 ianuarie a acestui an, chiar Mihai Tabuleac a trimis o adresa biroului permanent national in care arata ca biroul permanent judetean il sustine pe Dinu Secrieru pentru una din functiile:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va avea dreptul la un Cabinet cu nu mai putin de 23 de angajati - 14 consilieri personali, 3 secretari personali, trei asistenti, 2 curieri si un director de Cabinet - a stabilit Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
In urma acestui proces i-a fost recunoscut dreptul de a ocupa postul de inspector scolar si primirea din partea paratului a sumei de 23 milioane lei, cu titlu de daune morale.
Ieri, 23 martie a.c., in cadrul sedintei Biroului Permanent National al Partidului Popular Romania Mare, s-a luat in discutie strategia partidului in perioada urmatoare, cat si modul in care partidul este pregatit sa-si desfasoare activitatea dupa retragerea presedintelui Corneliu Vadim Tudor si preluarea atributiilor acestuia de catre Corneliu Ciontu .
Prin ordinul ministrului de Interne, incepand cu data de 23 martie a.c., comisarul sef Sorin Oprea, directorul Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile de sef al Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta.
In cabinetul primului-ministru raman 23 de functionari, in cel al unui ministrului de stat 19 functionari, in cabinetul ministrilor 16 functionari, cate sase functionari pentru cabinetele secretarilor de stat si sapte functionari pentru prefecti.
8,7% il considera “inteligent“, iar “23,6%“ ca este “prost“. Totusi, primarul sectorului 5 conduce in opinia bucurestenilor la capitolul competenta in treburi administrative, dar are scoruri slabe in privinta imaginii sale de om cinstit.
Bricegele daruite de presedintele Traian Basescu militarilor romani din Irak si Afganistan au fost livrate de firma oradeana care a executat si cele 23.000 de insigne pentru Ziua Nationala, printr-un contract din noiembrie 2004 cu Agentia pentru Strategii Guvernamentale, condusa de Vasile Dancu.
Aproximativ o suta de persoane din comuna ilfoveana Mogosoaia au iesit ieri in strada pentru a protesta fata de rezultatul alegerilor, in timp ce reprezentantii locali ai PUR au contestat in instanta obtinerea mandatului de primar de catre candidatul Aliantei PNL-PD, acuzand fraudarea votului.
Mult asteptata batalie pentru ocuparea functiei de presedinte al PSD Salaj s-a transformat, vineri, la Conferinta Judeteana a partidului, intr-o simpla formalitate.
Plenul Camerei Deputatilor a aprobat ieri, prin adoptare tacita, o initiativa legislativa depusa la 23 februarie de trei deputati PPRM si unul PSD, chiar daca exista un raport de respingere al Comisiei pentru invatamant.
google-analytics.com