Cautare

4411 de rezultate pentru "23" (1.43 secunde)
PSD a retras sau a acceptat retragerea a 23 de candidati, patru au demisionat din PSD si au fost rezolvate favorabil doua contestatii.
Fondator al Uniunii Vatra Romaneasca, deputatul PRM Vasalie Mois are 23 de procese pe rol impotriva sa (civile si penale), dintre care unul pentru ucidere din culpa a unui copil si ranirea altor 2 persoane intr-un accident rutier.
Adevarul este ca bucurestenii se arata in continuare ostili partidului de guvernamant iar rozele cele mai optimiste spera sa capete in jur de 20 la suta in capitala, astfel incat, dupa redistribuirea voturilor, sa ajunga la un scor final de 23-24 la suta.
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, considera ca Romania are ca obiectiv finalizarea negocierilor de aderare la UE la Consiliul European din 17 decembrie, data pana la care trebuie parcurse etapele tehnice, iar Conferinta de aderare programata pentru 23 noiembrie este una dintre etape.
Potrivit aceluiasi sondaj, prezentat ieri intr-o conferinta de presa de liderul PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, Adrian Nastase l-a devansat pe raza judetului Satu Mare cu aproape 23 de procente pe candidatul Aliantei, Traian Basescu.
In jurul orelor 23.00 si pana dimineata, acestia au renumarat toate buletinele de vot de la Mangalia, constatand ca nu este in plus nici unul.
Daca in 2000 ei au adunat aproximativ 23% din optiuni, in 2004 au scazut la aproximativ 16%, din trei parlamentari raminind probabil doar cu unul.
33.148 de voturi - 22,23%, Corneliu Vadim Tudor (PRM) 9.278 de voturi - 6,22%. Pentru Senat, UDMR a cules 51.765 de voturi - 34,73%, UN PSD+ PUR 44.084 voturi- 29,57%, Alianta D.A.
Rezultatele alegerilor pentru Senat arata ca UN PSD+PUR a obtinut - 37,13%, Alianta D.A. PNL-PD - 31,77%, PRM - 13,63%, UDMR - 6,23%.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Uniunea Nationala PSD+PUR are toate sansele sa formeze noul Guvern, avand in vedere ca-si poate asigura mai usor majoritatea parlamentara pentru a primi votul de investitura din partea forului legislativ.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu.
Potrivit Ordinului Ministrului Transporturilor nr.2232/6.12.2004, o parte din actiunile Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA vor fi cedate incepand cu anul viitor administratiei locale, respectiv Primariei si Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN APMC.
215, din 23.04.2001 prevede, printre alte conditii, ca mandatul primarului inceteaza in caz de incompatibilitate, situatie in care se va afla Basescu din momentul in care se va muta la Cotroceni.
Judecand dupa numarul de mandate obtinute, Aliantei PNL-PD ii va fi foarte greu sa obtina o majoritate parlamentara, necesara investirii unui eventual Guvern promis de noul sef al statului, Traian Basescu, fara a apela la voturile PRM.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
In acest context s-au inscris gesturile recuperatorii fata de rege, fata de cei din afara granitelor tarii si fata de trecut, prin asumarea acestuia, dand exemplu actul de la 23 august 1944 si recunoasterea existentei Holocaustului in Romania.
In jurul orei 23.00, cele doua Camere erau reunite, iar Traian Basescu a intrat in sala sa depuna juramantul.
Pentru cei care au mai fost parlamentari, declaratiile de avere nu s-au modificat prea mult de cand au fost publicate ultima oara, in luna mai.
google-analytics.com