Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (2.41 secunde)
Cheltuielile de protocol si "casnice" ale autoritatilor judetene se incadreaza perfect in sintagma "buget de austeritate". Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
Mai-marii Primariei Craiova poftesc, anul acesta, la fondurile puse la dispozitie de guvern, in baza Programului de dezvoltare a infrastructurii in spatiul rural.
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului.
Senatorul liberal Puiu Hasotti nu scapa nici o ocazie pentru a face lobby "prietenei" sale de suflet, Elena Udrea.
Sunt in lucru insa 22 de dosare cu societati comerciale. Mai avem circa 200 de dosare trimise pe adresa politiei, in cazul carora asteptam.
Colegiul Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii a stabilit ca din data de 22 august va incepe audierea politicienilor care au dosar la CNSAS.
Edilul sef al urbei sustine ca una dintre solutiile de reducere a pierderilor de caldura si apa calda, care ajung in reteaua de distributie la un procent de 22,5%, o reprezinta efectuarea lucrarilor de modernizare a punctelor termice si a retelei de alimentare a acestora, respectiv inlocuirea actualelor conducte cu conducte preizolate.
In acest moment, presedintele de sedinta a solicitat o pauza, din care toata lumea s-a intors cumintita si a votat pentru, nu inainte de vota si pentru "reluarea procedurii de votare a proiectului nr. 22".
Astfel, daca ziua de astazi este dedicata exclusiv primirii participantilor, in cursul zilei de joi, dupa dezbaterile la care si-au anuntat prezenta Sorin Frunzaverde, Andrei Taranu sau Cristian Parvulescu, incepand cu orele 17.00 este programat volei pe plaja pentru tinerele sperante democrate, iar de la orele 22.00 - discoteca pentru toata lumea.
Mai multi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) Petrosani au fost prezenti ieri la politia municipiului pentru audieri in cazul unui dosar privind terenurile din Parang si constructiile ilegale.
Munca in administratie pare sa ii fi daunat grav subprefectului Ionel Ciobotea.
Ministrul justitiei, Monica Macovei, participa, in perioada 20 - 22 septembrie, la reuniunea informala a Consiliului JAI (Justitie si Afaceri Interne), organizata de presedintia finlandeza a Uniunii Europene, la Tampere - Finlanda.
In cadrul unei conferinte organizate vineri, 22 septembrie, deputatul independent Dan Mocanescu a declarat ca a primit raspunsul din partea CNSAS, referitor la dosarul sau.
Vineri, 22 septembrie, Organizatia de Femei a PNL Constanta a organizat o actiune dedicata tinerilor cu handicap neuro si locomotor din centrele de la Lazu si Negru Voda. Evenimentul a avut loc la restaurantul "Mc' Donalds" din zona Delfinariu, la care au participat, in total, 22 de tineri.
22, alin. (1) si art. 46 din OG nr. 44/1997 aprobata prin Legea nr. 105/200 privind transporturile rutiere (...)".
Cei 71 de semnatari ai memoriului - primari, viceprimari, consilieri locali ai PSD Vrancea - sustin ca hotararile privind schimbarea presedintelui CJ Vrancea reprezinta "un atentat la adresa democratiei si statului de drept", savarsit de un grup de 22 de consilieri judeteni ai PNL, PD, PC si PNG.
Doar 22 dintre cele 368 de asociatii de proprietari din Craiova s-au inscris in concursul pentru cea mai curata asociatie, lansat de primarie la inceputul lunii septembrie.
Hotararea a primit votul tuturor celor 22 de consilieri prezenti, din totalul de 33 de consilieri. ... Cei 22 de consilieri au hotarat ca noul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea sa fie consilierul PNL Eduard Lambrino.
Pe de alta parte, delegatii CRU si ai Consiliul de Coordonare al UDMR au stabilit convocarea Congresului UDMR la 22 aprilie 2007, pentru alegerea presedintelui unional si restructurarea Uniunii.
fostul sef al statului a ajuns la Mamaia, locul de desfasurare a intrunirii femeilor social democrate cu aproape o ora intarziere, din cauza unui grav accident care s-a produs pe Drumul National 22 C, intre Faclia si Cernavoda, chiar pe traseul senatorului Iliescu.
google-analytics.com