Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (1.49 secunde)
Tratatul de aderare a Romaniei la UE va intra pentru o prima lectura in Bundestag la 22 septembrie, la 18 octombrie se vor intalni comisiile parlamentare, iar la 26 octombrie va fi votul final, astfel incat presedintele Kohler sa poata promulga documentul pana la sfarsitul anului, informeaza MIE.
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
In urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta, decizie pronuntata in data de 22 mai anul curent, Consiliul Judetean Constanta este obligat sa plateasca suma de 1.092.744.726 de lei vechi catre Institutia Prefectului judetului Constanta, sustine prefectul Danut Culetu.
Deocamdata, Nicusor a fost ales presedinte de toti cei 22 de consilieri judeteni care au mai ramas in sala dupa plecarea Aliantei.
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
Principalele practici pentru motivarea absentelor sunt, potrivit cercetarii facute de IPP, justificarea "in bloc" a unei liste de nume, fara precizarea motivului, iar PSD este partidul care foloseste frecvent aceasta modalitate (la 22 decembrie 2005 a fost acceptata o lista de 64 de deputati).
Ea a spus ca, "fara dubiu", din cele doua zboruri amintite de Marty, N313P din 25 ianuarie 2004 si N313P din 22 septembrie 2003, despre care acesta sustinea ca ar fi transportat detinuti, "nu au coborat si nu au urcat pasageri".
Or, atA¢ta vreme cA¢t Besoiu, de pilda, recita intr-una dintre poezii despre Ceausescu si apare chiar in numarul din 22 decembrie a€™89 din ScA¢nteia, cu un articol de fond in care il apara pe Ceausescu, astfel de oameni nu aveau de ce sa fie facuti de Securitate colaboratori, pentru ca erau cu regimula€œ, a declarat Marius Oprea.
Initial, ei cazusera de acord cu primarul sa se intalneasca pe 22 iunie, data la care edilul trebuia sa le comunice concluzia la care a ajuns impreuna cu distribuitorul de energie electrica si cu specialistii administratiei publice locale.
Membrii echipei de pirotehnisti care a montat si detonat cele 22,5 kilograme de trotil, chiar daca fac acelasi lucru de mult timp, au avut emotii ca la inceput.
22 de milioane de romani au fost obligati sa accepte faptul ca sunt guvernati, contrar vointei lor, de un partid ai carui sustinatori ar incapea fara probleme in tribunele unui stadion de fotbal.
Intalnirea a durat aproximativ trei ore, pana tarziu in jurul orei 22.00, si asa cum au declarat mai multi parlamentari care au participat la eveniment, a fost o reuniune "cu aer de vacanta".
Studiul privind perceptia si asumarea valorilor capitaliste in Romania include un sondaj efectuat intre 7 si 22 decembrie 2005 pe un esantion de 1.050 de persoane, reprezentativ la nivel national. ... Studiul a fost realizat in perioada 7 - 22 decembrie 2005 si are o eroare tolerata de 3%.
Aceasta intruneste 46,7% din preferintele romanilor, se arata intr-un sondaj de opinie dat duminica publicitatii de Biroul de Cercetari Sociale, realizat in perioada 22-29 iunie.
"Am emis dispozitii de incepere a procedurilor de incredintare a lucrarilor pentru construirea retelei de 22 de kilometri de drum a Noului Rast si am scurtat termenele de depunere a ofertelor.
Controversata femeie de afaceri Maria Schutz a trecut in declaratia sa de interese societatea GINI TRANSCOM, unde detine 220 de parti sociale estimate la 22 de milioane de lei, si firma AGROSER SRL Craiova, unde detine 50 de parti sociale, precum si 41.688 de actiuni la AGRWORLD SER Ţuglui, estimate de sefa pesedistelor doljene la peste un miliard de lei vechi.
Firma ROBRICONS din Craiova a castigat selectia de oferte organizata miercuri de CJ Dolj, cu toate ca timpul de executie pentru proiectarea retelei de 22 de kilometri de drum este de 45 de zile, valoarea proiectului depasind cu tot cu TVA 1,20 miliarde de lei.
Potrivit ultimului sondaj INSOMAR, daca duminica viitoare ar fi alegeri, Alianta ar obtine 45,6% din voturile romanilor (PD - 35,6% si PNL - 20%), urmata de PSD, cu 22,7%, PRM cu 14,2 procente, PNG - 7%, 5% ar obtine UDMR, iar conservatorii lui Dan Voiculescu nu ar trece pragul electoral.
Este vorba despre repartitia sumelor de echilibru de la CJC catre localitati, din cota de 22%", a declarat Victor Manea.
Consilierul liberal a dezvaluit faptul ca, la 30.06.2006, in trezoreria CJC se aflau 140 miliarde lei, suma aprobata deja de Consiliu pentru a fi distribuita localitatilor, in contul celor 22% care li se cuvin, conform legii.
google-analytics.com