Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (2.19 secunde)
l 21 februarie - Traian Basescu participa la lucrarile reuniunii la nivel inalt a Consiliului Nord-Atlantic desfasurate la cartierul general al NATO de la Bruxelles (21-22 februarie).
7426/22.12.2005, inregistrata la Consiliul Judetului Galati sub nr. 6111/22.12.2005, va facem cunoscut faptul ca, in speta, nu ne aflam in situatia reglementata de dispozitiile art.
22-24 februarie pentru politicile regionale, iar 6-11 februarie pentru mediu. Ea a mai spus ca protejarea proprietatii intelectuale si industriale va fi evaluata la 9-10 februarie si, in a doua jumatate a lui februarie, sanatatea si agricultura.
Pe locul al doilea, cu 22,5% din intentiile de vot, se situeaza PSD, urmat de PRM - 13,5% si, la limita, UDMR - 5,1%.
Fostul ministru al Transporturilor a primit ieri citatia de a se prezenta la DNA pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile. "Am primit citatia pentru data de 22, nu cunosc invinuirile, nu stiu decat numarul dosarului.
In topul simpatiilor urmeaza premierul Calin Popescu Tariceanu si Mircea Geoana, cu cate 28%, Emil Boc, cu 25%, Ion Iliescu, cu 23%, Corneliu Vadim Tudor, cu 22%.
Presedintele Partidului Romania Mare, filiala Constanta, Radu Comanici, a atras atentia, in cadrul conferintei de presa de ieri, 22 februarie a.c., asupra "situatiei scandaloase de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Murfatlar, unde lucrurile sunt cusute cu ata alba".
Acesta a mai spus ca anul trecut deficitul schimburilor comerciale a fost de peste 10 miliarde de euro, exporturile au fost de 22 de miliarde de euro, in timp ce importurile au fost de 32 de miliarde de euro.
Intreaga sarada a pornit, dupa cum a declarat Vasile Francu, de la faptul ca deputatul Laurentiu Mironescu nu a fost de acord cu modificarile propuse de deputatul Andrian Mihei la ordonanta 22, privind concesionarea serviciilor publice portuare, de pilotaj si remorcaj.
Oricum, propunerea legislativa initiata de deputatul conservator Andrian Mihei (in spatele careia se afla de fapt Francu), respectiv amendarea Ordonantei 22, de concesionare a serviciilor portuare, era asteptata ieri la comisia specializata a Camerei Deputatilor cu "cutitele pe masa", dupa cum a marturisit Mironescu, urmand sa intre azi in plenul Camerei.
La numai o luna de la aprobarea bugetului pe 2006 a Consiliului Judetean Bihor, a avut loc prima rectificare de buget, cu aproape 2,5 milioane de lei noi.
Mult mai clare au fost lucrurile in cazul lui Hrebenciuc, care pe 22 martie 2005 a primit de la un deputat ceh o vaza de cristal de Bohemia, in valoare de 90 euro.
Semnatarii au solicitat ca actul de condamnare oficiala a crimelor comunismului trebuie sa aiba loc cat mai curand posibil, amintind ca la 22 aprilie se aniverseaza inceputul manifestatiei anticomuniste din Piata Universitatii, cel mai lung miting anticomunist din istorie - 52 de zile si de nopti fara intrerupere.
Singurul care l-ar putea inculpa pe Stanca, disparut fara urma Asa cum era de asteptat, dupa ce a spalat putina, Emil Oprea nu a mai fost depistat oficial nici in strainatate, cu toate ca anchetatorii romani l-au dat in urmarire internationala inca de la data de 22 februarie 2003.
Deputatul PNL a obtinut 196 de voturi, fiind sustinut de Alianta, PRM si UDMR, conservatorii preferand, si in cursul zilei de ieri, sa-si mentina candidatul propriu pentru sefia Camerei, pe Daniela Popa, aceasta fiind votata de 22 de parlamentari, adica exact cati deputati are PC.
Oricum, nu exista un protocol scris intre partidele Coalitiei privind sustinerea unui singur candidat la presedintia Camerei Deputatilor si s-a vazut clar ca PC nu poate strange mai mult de 22 de voturi ale membrilor sai.
Curtea a declarat neconstitutionala sintagma "in timpul mandatului" din articolul 22 al legii, referitor la imunitatea pentru opinii politice. Conform legii, "deputatii si senatorii nu pot fi trasi la raspundere juridica pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in timpul mandatului".
Cei 12 reprezentanti ai orasului Petrila, care au fost desemnati sa reprezinte interesele cetatenilor din localitatea de pe Jiul de Est au plecat totusi in Egipt, unde, timp de noua zile, vor face un "schimb de experienta in domeniul culturii, turismului si al administratiei locale".
a crescut in preferintele electoratului cu doua procente, in timp ce PSD a inregistrat o scadere de la 22,3 la suta la 20,1 la suta.
Studiul INSOMAR a fost realizat in perioada 22-27 martie 2006 pe un esantion reprezentativ de 1.178 de persoane. Marja de eroare este de 3 la suta.
google-analytics.com