Cautare

5048 de rezultate pentru "22" (3.76 secunde)
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Parlamentarii au lucrat pe Regulamentul Camerei Superioare, reusind sa voteze sapte amendamente, pana la articolul 22. Cu toate acestea, nu s-a ajuns la punctul sensibil al intregului Regulament, articolul 29, referitor la revocarea presedintelui Senatului.
Ministrul delegat a prezentat datele primite referitoare la situatia din comuna Cozmesti, aratand ca doar 22 de persoane dintre cei 50 de localnici prezenti la Parlament erau sinistrati, avand casele total sau partial distruse.
Nu ii intereseaza interesul celor 22 de milioane de romania€œ, a declarat Basescu. Consultari pentru deblocarea crizei din Parlament Basescu a sustinut ca schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor Parlamentului constituie in continuare o necesitate, fiindca PSD, atunci cand nu detine puterea, incearca sa blochezee activitatea institutionala.
Plenul Camerei a respins ieri motiunea simpla intitulata „In locul respectului, dispret si umilinta“ - depusa de 131 de deputati ai PRM - cu 119 „pentru“, 122 de voturi „impotriva“ si cinci abtineri.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu se afla de ieri la Paris pentru a incerca, timp de doua zile, sa convinga oficialitatile franceze de necesitatea ratificarii Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana si pentru intensificarea relatiilor dintre cele doua state.
Actul comis de cei trei a avut loc in cadrul sedintelor de plen din 22 septembrie si 4 octombrie. Funar a precizat ca ii va aduce drept martori pe colegii sai parlamentari.
Surse liberale au declarat pentru Mediafax ca la intalnirea cu premierul au fost prezenti cei 22 de prefecti si 14 subprefecti care apartin acestui partid.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri Senatului Romaniei cererea de reexaminare a Legii privind respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Pe locul al doilea in topul increderii se situeaza Theodor Stolojan, cu 28%, fiind urmat de Mircea Geoana - 26%, Calin Popescu Tariceanu - 24%, Adrian Nastase - 22%, Corneliu Vadim Tudor - 20%, Ion Iliescu - 19%, Emil Boc - 17%, Marko Bela - 10%, Dan Voiculescu - 5%.
Liderul PSD, Mircea Geoana, impreuna cu reprezentantii organizatiilor judetene social-democrate din Caras-Severin, Arad, Hunedoara, Timis, Mehedinti si Gorj, au apreciat sâmbata ca Guvernul Tariceanu trebuie sa-si dea demisia din cauza politicii antisociale pe care o promoveaza.
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
Liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa se intâlneasca astazi pentru a gasi o formula de compromis pentru a asigura prezenta senatorilor si a deputatilor la dezbaterea Bugetului.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a acceptat ieri solicitarea Comisiei juridice de prelungire cu 15 zile - pana la 22 decembrie - a termenului de depunere a raportului asupra proiectului de lege privind Statutul minoritatilor nationale.
Vasilescu a spus la dezbaterile din comisie ca proiectul de lege privind Statutul minoritatilor nationale nu va putea fi discutat in plenul Camerei, in aceasta sesiune legislativa, pentru ca au fost depuse aproape 300 de amendamente, care nu pot fi analizate pana la 22 decembrie, adica pana la data fixata de conducerea Camerei.
Potrivit memorandumului intern abrobat de conducerea Camerei, in perioada 13-22 decembrie se vor achizitiona 345 de Loganuri, pentru care se va plati aproape 2.450.000 de euro.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Initial, comisiile juridica, pentru invatamant si pentru drepturile omului ar fi trebuit sa elaboreze un raport comun asupra proiectului de lege pana la 22 decembrie, dar presedintele Comisiei juridice, Sergiu Andon (PC), a precizat ca acest termen nu poate fi respectat din cauza celor 300 de amendamente care au fost depuse si care trebuie analizate.
l 21 noiembrie - Vizita oficiala in Franta, la invitatia omologului sau francez, Jacques Chirac (21-22 noiembrie). ... l 21 decembrie - Traian Basescu ii viziteaza pe militarii romani dislocati in teatrele de operatiuni din Irak si din Afganistan (21-22 decembrie).
google-analytics.com