Cautare

5048 de rezultate pentru "22" (1.46 secunde)
Reaparitia beach-barurilor pe plajele din statiunea Mamaia a devenit o realitate in ultimele zile. Insa, autorizatiile pentru aceste constructii se dau numai daca firma ce doreste sa deschida pe plaja o astfel de locatie intruneste o serie de conditii stricte.
Alianta „D.A.” a luat-o ieri in Boc - pardon, in bot - de la distinsii sai colegi de guvernare, care au refuzat sa puna umarul la debarcarea PSD-istilor Nastase si Vacaroiu din fruntea celor doua Camere parlamentare.
Ionut Popescu, ministrul de Finante, a iesit in public marti cu intentia de a majora TVA (de la 19 la 22%) la numai o zi dupa ce presedintele Traian Basescu afirmase ca politicile sociale nu mai trebuie sa constituie o preocupare.
Pe 22 iunie 2005, cind a fost chemat in fata procurorilor pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala, tatal lui, Gheorghe Munteanu, a declarat procurorilor ca fiul sau a plecat in Austria sa cumpere o combina si nu stie cum sa dea de el.
In plus, oficialul Comisiei Europene a mai spus ca UE va solicita MIE recuperarea integrala a sumei de 1,2 mil. euro ce reprezinta finantarea europeana a pavilionului care se afla intr-un stadiu de executie de doar 22%.
"La PLUSFOOD Constanta avem 115 angajati, se prelucreaza in medie 22-23 tone de carne zilnic. In fiecare zi pleaca un tir plin, cu destinatia Olanda sau Germania, Italia, Franta.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat la Focsani ca va prezenta un raport de monitorizare Partidului Popular European (PPE) legat de actiunile PD si PC, in plan national, inainte ca popularii europeni sa se pronunte in legatura cu primirea celor doua formatiuni.
Reprezentantii judetelor din nord-vestul tarii cer Presedintiei, Parlamentului si Guvernului Romaniei sa considere Ardealul drept principalul motor de dezvoltare a Romaniei.
Liberalii par tot mai nemultumiti de comportamentul aliatilor lor democrati. Lideri din teritoriu propun chiar o renegociere cu PD, de pe pozitii de egalitate, a protocolului Aliantei D.A.
In sfarsit, in cele sase luni de activitate, senatorul Petru Stan a mai avut 22 de interpelari si intrebari adresate unor diverse ministere, avand la activ inclusiv 6 declaratii politice, facute in plenul Senatului.
Deputatii sunt risipitori cu banii publici alocati activitatii publice. Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Presedintele CJ Suceava, pesedistul Gavril Marza, a precizat ca Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania se va desfasura in perioada 18-22 august, la Constanta, unde vor fi discutate propunerile de modificare a Legii nr.
Pe ordinea de zi a discutiilor celor doi oficiali va fi atat de trambitata remaniere guvernamentala, programata pentru luni, 22 august.
Interesant este ca in ordin se mentioneaza ca se constata starea de incompatibilitate incepind tocmai cu data de 22 august 2004.
Acesta sustine ca nu exista nici un motiv ca TVA-ul sa creasca de la 19 la 22%, in conditiile in care bugetul are cu 20 la suta mai multi bani decat anul trecut, iar cota unica a scos din economia subterana peste 160 de mii de contribuabili.
Parlamentarii, dupa o vacanta ciuntita de sesiuni extraordinare si activitati de partid, revin in banci, senatorii avand parte de o „clasa“ noua, in Palatul Parlamentului.
Ciontu a mai argumentat dorinta sa de a fi acceptat ca membru al Comisiei pentru Sanatate, prin faptul ca in comisie exista, la ora actuala, 15 membri, iar numarul maxim se poate ridica la 22 de membri.
22 - 13 A treia plecare Ce-a de-a treia miscare, care a lovit PSD-ul in CJ, a fost plecarea sefei de la tineret, Adelina Hristea.
google-analytics.com