Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (2.20 secunde)
"In data de 22 martie a.c. ... Mai mult, abia in data de 22 martie a.c., aceeasi companie ce va administra autostrada a convocat o dezbatere publica privind impactul de mediu al lucrarilor, dupa ce respectivele lucrari au inceput de o buna bucata de vreme.
Sub semnatura lui Ion Iliescu si a lui Adrian Nastase, membrii de rand ai PSD din organizatiile locale vor primi o scrisoare in care sunt sfatuiti sa se mobilizeze exemplar impotriva actualei Puteri si sa lupte pentru unitatea partidului in perspectiva congresului din 21-22 aprilie.
Biroul Permanent al Senatului a dezbatut ieri Raportul Alegerilor Parlamentare si Prezidentiale pe 2004, intocmit de Autoritatea Electorala Permanenta. Conform raportului, AEP a solicitat In-spectoratului General al Politiei (IGP) sa furnizeze informatiii cu privire la contraventiile si infractiunile constatate de unitatile de politie pe durata procesului electoral.
Fostul ministru al Apararii, Ioan Mircea Pascu, va candida pentru un nou mandat la o functie de vicepresedinte al PSD, la Congresul partidului care se va desfasura in perioada 21-22 aprilie.
Liderul PSD Cluj, Ioan Rus, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca va candida pentru o functie de vicepresedinte al partidului la Congresul din 22 aprilie.
Alegerile interne din PSD, premergatoare congresului partidului din 21-22 aprilie, nu au furnizat nici o surpriza, mai ales ca majoritatea celor favoriti nu au avut nici macar vreun contracandidat.
Desi PSD este asociat de ceva timp mai multor scandaluri politico-financiare, liderii fostului partid de guvernamant sustin ca nu discuta oficial despre acestea in cadrul forurilor de partid, preferand sa “rumege“ problemele interne in vederea pregatirii Congresului din 21-22 aprilie.
Fiind unul dintre cei 22 de parlamentari care au participat la intrunirea de la Strasbourg, Puiu Hasotti a mai afirmat ca in cazul tarii noastre clauza de salvgardare se poate aplica doar daca cele 1.900 de puncte fixe impuse in procesul aderarii nu vor fi acumulate, dar cata vreme Romania are un Guvern stabil si functioneaza in parametri normali, nu avem de ce sa ne facem griji, aceasta fiind si opinia parlamentarilor europeni.
“Am informatii ca la Congresul PSD, din 21-22 aprilie, se doreste ca votul sa nu fie secret. Acest lucru nu este bun pentru atmosfera din partidul nostru, pentru imaginea PSD in exteriorul partidului.
Cu doar cateva zile inainte de alegerea noii conduceri a partidului, la Congresul din 21-22 aprilie, PSD nu reuseste sa dea un semnal clar de schimbare, innoire si modernitate, vechii lideri ai filialelor locale fiind reinstalati in functii in cadrul alegerilor interne din organizatiile judetene.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a anuntat ca in sedinta de ieri conducerea Camerei a decis ca raportul explicativ pentru contul de executie al bugetului acestei institutii pe 2004 sa fie trimis Comisiei pentru buget-finante.
Fara succes insa, motiv pentru care in dimineata zilei de vineri, 22 aprilie a.c., va avea loc o greva de avertisment de doua ore, prin care sindicalistii incearca sa-i sensibilizeze pe mai marii ceferisti.
Procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana a inceput la 22 iunie 1995 • In octombrie 1999, Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor cu Romania • Dupa lungi tratative, in decembrie 2004, negocierile au fost incheiate, Comisia Europeana aprobind semnarea Tratatului in februarie 2005 • In aceasta luna, Parlamentul European a votat favorabil avizul conform caruia ieri s-a semnat Tratatul • Daca exista dovada clara ca Romania nu indeplineste cerintele de aderare in anumite domenii importante, Comisia Europeana poate cere aminarea datei aderarii pina in ianuarie 2008 Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este preconizata pentru 1 ianuarie 2007, ieri fiind semnat doar Tratatul de aderare, in cadrul negocierilor Romania obtinind cincizeci de perioade de tranzitie si aranjamente tranzitorii, cele mai multe perioade de tranzitie dintre toate statele din actualul val de extindere.
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. Unii dintre alesi au acasa adevarate pinacoteci, altii tezaure.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
In cazul in care Opozitia va depune o motiune de cenzura ca raspuns la asumare, aceasta va fi prezentata in plenul reunit la 20 iunie si va fi dezbatuta la 22 iunie.
Parlamentarii PNL, consemnati in 14, 20 si 22 iunie Biroul Permanent Central al PNL le-a interzis parlamentarilor partidului sa faca deplasari in tara sau in strainatate la 14 iunie, cand Guvernul isi va asuma raspunderea, la 20 iunie, cand opozitia ar putea depune motiunea de cenzura, si la 22 iunie, cand documentul va fi dezbatut in sedinta comuna.
Matrasit din conducerea comisiei menite sa pazeasca „integritatea morala” a PSD-istilor, Antonie Iorgovan il va reprezenta pe Ion Iliescu in dosarul mineriadei din 13-15 iunie.
google-analytics.com