Cautare

5048 de rezultate pentru "22" (1.47 secunde)
Va asigur ca in institutia prezidentiala veti avea un partener, dar un partener care va fi tot timpul in serviciul celor 22 de milioane de romani“, a afirmat presedintele.
Doua persoane au fost amendate de politisti cu cate 50 de milioane de lei dupa difuzarea filmului documentar “Trianon“ la Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, persoanele respective fiind sanctionate pentru incalcarea Legii cinematografiei.
Pe deasupra, presedintele Consiliului Judetean a mai adaugat faptul ca la data de 22 decembrie 2004, Marian Butnaru nu indeplinea cele 2 conditii pentru numirea de consilier judetean, acestuia fiindu-i ridicat avizul politic de catre PSD, inca de pe data de 14 decembrie 2004.
Cu toate ca schimbarea din functie a lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, este o problema de zile, lucraturile acestuia continua sa produca efecte dezastruoase asupra Companiei.
Deputatii au adoptat ieri cu 229 de voturi favorabile si o singura abtinere o ordonanta de urgenta, nr. 140/2004, care modifica OUG nr.
In cursul audierilor, Magureanu va trebui sa lamureasca anumite aspecte legate de modul in care au decurs evenimentele din decembrie 1989, anchetatorii dorind sa stabileasca cine se face vinovat pentru numarul foarte mare de morti inregistrat dupa 22 decembrie.
Cert este ca Biroul Executiv Central al PSD a stabilit ca data congresului partidului sa fie 21-22 aprilie, urmand ca pana atunci sa se desfasoare alegerea structurilor din teritoriu ale partidului.
Revenind la zilele noastre, mai trebuie mentionat ca PSD-istii s-au decis sa-si convoace Congresul pe 21-22 aprilie. Pana atunci mai sunt aproximativ doua luni - timp suficient pentru meditatii, motiv pentru care oferim si noi o tema.
De asemenea, la notarul public, contractele de vinzari-cumparari repetate ale casei-hotel au fost declarate la nivelul pretului de 22 milioane lei.
Astfel, in perioada 14 februarie-31 martie, in organizatiile locale ale PSD vor avea loc alegeri pentru structurile de conducere si vor fi desemnati delegatii la congresul din 21-22 aprilie.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului.
Ioan Mircea Pascu a vorbit apoi despre strategia de restructurare a PSD, in perspectiva Congresului planificat pentru 22 aprilie, cu precizarea ca vicepresedintii reveniti la conducerea partidului dupa preluarea puterii de catre actuala guvernare au in continuare responsabilitati fata de judetele unde sint deputati sau senatori, precum si fata de inca un judet.
Biroul Executiv Central al PSD a stabilit, in urma cu doua saptamini, ca data Congresului partidului sa fie 21-22 aprilie, urmind ca, pina atunci, sa se desfasoare alegerea structurilor din teritoriu ale partidului.
CNSLR Fratia va protesta timp de doua ore in zilele de 21 si 28 februarie, Cartel Alfa in 22 februarie si 1 martie, BNS in 23 februarie si 2 martie, Federatia Meridian in 24 februarie si 3 martie, iar CSDR pe 25 februarie si 4 martie.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei PSD Bucuresti, a precizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca studiul a fost realizat la nivelul Capitalei in perioada 22-24 februarie pe un esantion de 987 de subiecti.
"Romania inseamna 22 milioane de romani si nu vom accepta ca cineva sa spuna ca Romania e tara corupta. Cerem responsabilitate din partea celor care fac astfel de acuzatii si, pentru a-si proba responsabilitatea, sa nominalizeze la cine se refera cind vorbesc de coruptie in Romania.
El a aratat ca cele 22 de luni care au mai ramas pana la 1 ianuarie 2007 trebuie folosite pentru pregatirile de aderare la UE, iar “prioritatea prioritatilor“ trebuie sa fie pentru Romania respectul legii, reforma justitiei si lupta anticoruptie.
In tot acest timp, deputatii au votat 31 de ordonante si cinci proiecte de legi ale Cabinetului Nastase si numai 22 de ordonante ale Guvernului actual.
Astfel, Bolcas a precizat ca actualul Parlament a votat 31 de ordonante de urgenta plus 5 legi initiate de cabinetul Nastase, in timp ce Executivul condus de Tariceanu s-a multumit cu doar 22 de ordonante de urgenta si nici un proiect legislativ propriu-zis.
in 2004 au fost alocate acestei firme 22 de miliarde de lei. Anderco a negat in cursul anchetei si la proces ca ar fi actionar la Florisal.
google-analytics.com