Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (1.86 secunde)
Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere. PSD a solicitat majorarea acestui numar de la noua la 18, insa primarul Vasile Moldovan (PD) le-a respins cererea.
Sondajul Data Media a fost realizat in perioada 16-22 octombrie pentru GCS - o companie internationala de consultanta politica, cu birouri la Washington, Londra si Tel Aviv, prin interviuri fata in fata, pe un esantion national de 1.500 de persoane din populatia adulta (de 18 ani si peste), marja de eroare fiind de +/-2,5%.
La randul sau, Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) a retras 18 nume de politicieni care au contestat, cu argumente intemeiate, prezenta lor pe listele "negre", majoritatea dovedind ca nu pot fi catalogati drept "traseisti politic", a spus reprezentantul CPC.
De mentionat ca decizia a fost luata, potrivit liberalilor, prin vot secret, cu 18 voturi pentru si 4 impotriva. Potrivit liberalilor, principalele motive invocate de presedintele Biroului Permanent Teritorial PNL filiala Constanta, Puiu Hasotti, sunt incalcarea art.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Daca ne amintim de sondajul Metromedia de acum trei saptamani - in care partidul de guvernamant nu obtinea decat 18 procente in Bucuresti, credem si noi ca rezultatul scrutinului ar putea fi "spectaculos” pentru pesedistii bucuresteni.
Principala arma i-a fost oferita chiar de catre premier, care a semnat, saptamana trecuta, o ordonanta de urgenta prin care datoriile de 18.000 de miliarde de lei ale RAFO Onesti sunt sterse.
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Sondajul a fost efectuat in perioada 13-20 noiembrie pe un esantion aleatoriu, reprezentativ la nivel national, de 1539 persoane peste 18 ani.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Si daca tot veni vorba de batrani, in cursul zilei de ieri au existat reclamatii potrivit carora o femeie, de varsta a doua, astepta pe la usile Scolii nr.18 (unde au fost organizate mai multe sectii de votare), din zona Anda, si le transmitea batranilor ca ii asteapta sa le dea pachetele.
La 17 sau 18 decembrie va avea loc depunerea juramintelor noilor parlamentari, urmand ca, probabil in jur de 30 decembrie, sa fie investit si noul Guvern.
Spre deosebire de celelalte legislaturi, cand in Parlament acest grup avea maximum 18 deputati, acum el va avea 29, adica mai multi parlamentari la Camera decat au obtinut fiecare dintre PNL, PD si UDMR in anul 2000.
De asemenea, cu toate ca au fost chemati pentru a cincea oara la urne dupa revolutie, unii botosaneni nu au invatat inca sa voteze corect, 7,17% dintre buletinele de la Camera Deputatilor si 7,18% dintre cele la Senat fiind anulate.
Presedintele PSD a reusit sa-l devanseze pina si pe Marko Bella, iar fata de Traian Basescu are un avans de peste 18.000 de voturi.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Numarul total de deputati in aceasta legislatura este de 332, dintre care 18 locuri vor fi atribuite minoritatilor nationale. Practic, UN PSD+PUR va avea 132 de deputati, Alianta D.A.
UN PSD+PUR isi poate asigura majoritatea parlamentara contand in continuare pe sprijinul UDMR si atragand voturile celorlalte 18 minoritati. ... Adaugand acestora pe cele ale UDMR - 32 - si pe cele 18 ale celorlalte minoritati, avem un total de 239, adica majoritatea de care are nevoie.
Tariceanu a anuntat ca votul pentru punctul din rezolutie privitor la colaborarea cu PSD este de 28 pentru, 16 impotriva si 11 abtineri. El a fost corectat imediat de Patriciu, acesta sesizand ca de fapt au fost 18 voturi impotriva.
google-analytics.com