Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (1.63 secunde)
El a mai spus ca nu vizeaza nici o functie in PC, chiar daca le aduce conservatorilor peste 50.000 de membri, 31 de organizatii judetene, peste 300 de consilieri locali, 14 primari de comuna si cativa consilieri judeteni.
Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia autoritatilor locale vrancene de a sarbatori la Focsani implinirea celor 147 de ani de la Unirea Principatelor.
Pachetul - avand initial 14 titluri - a fost completat, astfel ca in prezent cuprinde 16 legi, care vor stabili noi reguli in ceea ce priveste gestionarea resurselor financiare si umane din Sanatate.
In urma analizei facute s-a hotarat ca o delegatie alcatuita din 5 primari, printre care si primarul municipiului Medgidia, sa se intalneasca marti, 14 februarie, cu primul ministru Calin Popescu Tariceanu.
Pe de alta parte, din conducerea Oamenilor de Afaceri mai fac parte un numar de 10 vicepresedinti si 14 secretari.
Cele doua "tabere" ala partidului - pe de o parte actualul Birou Permanent Local condus de Ioan Negrea, presedinte al partidului, reales la finele anului trecut, iar pe de alta parte gruparea celor doi consilieri exclusi din PD, consilierii locali Florin Maftei si Constantin Filimon - au avut in cursul serii de marti, 14 februarie, o runda de discutii cu reprezentantii Biroului National al Comisiei Statut, Etica si Litigii al Partidului Democrat.
Si aceasta pentru ca, la initiativa consilierului social-democrat Cristian Carjaliu, pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local Eforie se afla un proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr.31 din 14.11.2003, prin care fusesera stabilite criteriile suplimentare fata de Legea 15/2003.
Deputatul Partidului Social-Democrat, Victor Ponta, a anuntat ca partidul pe care il reprezinta va incepe saptamana viitoare o serie de demersuri oficiale pentru destituirea ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Raportul Curtii de Conturi pe 2004 constata ca PNL si PUR (actualul PC) au incasat donatii peste limita admisa in cursul anului 2004, an electoral.
Motiunea de cenzura a Opozitiei a cazut la vot, in Parlament. Impotriva motiunii au votat 246 de deputati si senatori, iar in favoarea ei, 214, numarul parlamentarilor prezenti in sala fiind 460.
O crestere semnificativa fata de anul trecut inregistreaza PRM, care ar strange 14%, UDMR se mentine la aproximativ acelasi nivel, cu 6%, la fel si PC, cu 3%.
Opozitia obtine din nou victorii in Parlament fara sa faca un efort deosebit. Din cauza absentei parlamentarilor Puterii de la vot, legile pica una dupa alta.
Doru Ioan Taracila (senator PSD) - 14.000.000 euro pentru ca e din PSD 14. Ioan Hoban (deputat PNL) - 13.000.000 euro sau afaceri liberale de succes 15.
Din cele 14 comisii de specialitate ale Camerei, Comisia pentru industrii are 11 proiecte cu termen depasit, fiind urmata de comisia de cultura - 9 si cea de sanatate - 7.
Al doilea motiv mentionat de arhitecti se refera la calitatea foarte proasta a solului de la malul marii, existand putine locatii care ar putea suporta amplasarea unui bloc cu mai mult de 14 etaje.
Deputatii au respins ieri o noua motiune simpla initiata de PSD si intitulata "Simptomele unei economii imbolnavite", dezbaterile fiind lipsite de interes, ca si la cele precedente.
In privinta controversatei piscine, aflata in spatiile destinate Senatului, nu sunt alocati bani pentru 2006, dar valoarea estimata necesara finalizarii lucrarii este de 14 miliarde de lei vechi.
Al doilea eveniment va avea loc pe 14 aprilie, cu ocazia sarbatorilor pascale, si va cuprinde o serie de manifestari la care vor fi invitati atat reprezentanti ai religiei catolice, cat si musulmani.
Al doilea eveniment va avea loc pe 14 aprilie, cu ocazia sarbatorilor pascale, si va cuprinde o serie de manifestari la care vor fi invitati atat reprezentanti ai religiei catolice, cat si musulmani.
14/2006, angajatii primariei trebuie sa le identifice si sa transmita lista catre guvern. Viceprimarul Sorin Iordache a recunoscut insa ca actiunea nu are prea multi sorti de izbanda la Craiova.
google-analytics.com