Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (1.75 secunde)
Pe deasupra, presedintele Consiliului Judetean a mai adaugat faptul ca la data de 22 decembrie 2004, Marian Butnaru nu indeplinea cele 2 conditii pentru numirea de consilier judetean, acestuia fiindu-i ridicat avizul politic de catre PSD, inca de pe data de 14 decembrie 2004.
Senatul se va reuni astazi si maine in sesiune extraordinara. Pe ordinea de zi figureaza proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Cu toate acestea, Gusa a fost reconfirmat ieri in sedinta de grup parlamentar, cu 33 de voturi pentru si 14 impotriva, sub forma unui asa-zis vot de incredere.
Rus, dupa ce a avut initial un ton mai conciliat, a avertizat miercuri seara conducerea partidului ca, in cazul in care la congresul partidului nu va fi adoptata nici una dintre prevederile documentului “Reforma profunda a PSD“, elaborat de liderii a 14 filiale judetene din Transilvania, inseamna ca locul acestora nu este in PSD.
Deputatii au adoptat ieri cu 229 de voturi favorabile si o singura abtinere o ordonanta de urgenta, nr. 140/2004, care modifica OUG nr.
Convocat pentru ora 10.00, Virgil Magureanu a solicitat procurorilor sa-i acorde citeva ore in plus, fiind stabilita, de comun acord, ora 14.00.
Sunt in total 14, din care sapte senatori si tot atatia deputati. Pentru ei, dezbaterile parlamentare au devenit o obisnuinta.
in noiembrie a mai intocmit o factura de acest gen pe suma de 250 milioane, iar in decembrie M Lia mai factureaza a treia plata fictiva efectuata de catre Serv Com, de 1,14 miliarde.
Astfel, in perioada 14 februarie-31 martie, in organizatiile locale ale PSD vor avea loc alegeri pentru structurile de conducere si vor fi desemnati delegatii la congresul din 21-22 aprilie.
De altfel, in cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., a fost emis ordinul prin care sefului i s-a aprobat cererea de pensionare, semnata de ministrul Vasile Blaga.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
In privinta ideilor exprimate in documentul “Reforma profunda a PSD“, adoptat la Cluj-Napoca de 14 filiale ale partidului din Ardeal, Adrian Nastase a declarat ca “trebuie operationalizate in principii care sa figureze in statut“.
In final, nici unul dintre membrii Biroului nu a mai revenit, iar la ora 14.00 s-a anuntat ca sedinta s-a anulat.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va avea dreptul la un Cabinet cu nu mai putin de 23 de angajati - 14 consilieri personali, 3 secretari personali, trei asistenti, 2 curieri si un director de Cabinet - a stabilit Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
O intilnire organizata in scopul gasirii unor solutii pentru iesirea Trasurbanului din criza determinata de blocarea conturilor RAC de catre Directia Generala a Finantelor Publice a avut loc ieri la Primaria municipiului Satu Mare.
"Eu conduc acest partid dar am transferat o parte din responsabilitati” si "Dupa 14 ani, erau necesare niste schimbari la varf.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
In replica, acesta a declarat, pentru "Replica”, cum ca primarul municipiului Constanta vine la serviciu la ora 10,00 si pleaca la ora 14,00.
Tinand cont de faptul ca despagubirile cuvenite proprietarilor vor fi suportate de buget, bineinteles ca Nastase a avut grija sa pomeneasca si discrepanta existenta intre numarul proprietarilor beneficiari - aproximativ 600.000 de mii - si cel al contribuabililor romani - peste 14 milioane.
Cererea este motivata de existenta unor suspiciuni ce planeaza asupra unor lideri locali si va fi inaintata CNSAS in preajma Conferintei Judetene a PSD Mures, preconizata a avea loc in intervalul 1-14 aprilie.
google-analytics.com