Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (2.05 secunde)
Revolta impotriva lui Iliescu s-a vazut si in respingerea proiectului de infiintare a Institutului de catre comisia parlamentara a revolutionarilor, din raportul negativ intocmit de aceasta nelipsind acuzatiile directe la adresa actualului sef de stat si maestrul de ceremonii al revolutiei de acum 14 ani:
Pe locul al treilea se situeaza Corneliu Vadim Tudor, care intruneste 15%, iar la parlamentare PRM este tot pe locul al treilea, cu 14%.
El are in conturi 255 de milioane de lei si 14.000 de euro, precum si certificate de trezorerie in valoare de 140 de milioane de lei.
Doar un cont de 14.000 de euro, diverse obiecte primite ca presedinte si colectii de carti rare, obiecte de arta si medalii.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Printre altele, in respectivul fluturas se arata ca intre anii 2000 - 2003 s-a implementat Sistemul Meteorologic Integrat National, investitie de 55 milioane dolari, ca au fost realizate 14 depozite de deseuri si trei incineratoare de deseuri periculoase, pentru ca spre final sa se mentioneze ca "in perioada 1997 - 2000 nu a inceput nici un proiect de finantare europeana ".
Incepand cu acea data, lucrarile in aceasta camera a Parlamentului se vor prelungi pana la 13 sau 14 decembrie, cand va intra in functiune noul Senat.
Pe loc, s-a anuntat ca au fost deblocate conturile si ca, la interventia presedintelui, Guvenul va emite o hotarare pentru alocarea a 14 miliarde de lei pentru regie.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
In total, in octombrie numarul absenteistilor s-a ridicat la 14 deputati de la sedintele in plen si la 12 deputati de la activitatile comisiilor.
El a adaugat insa ca “sunt mostenitori, unii de spita a 14-a, care la randul lor au facilitati, stau in case de la stat si nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Caruta, plina cu ciulini si de care atarnau sticle goale, nu reprezenta altceva decat guvernarile din ultimii 14 ani in viziunea formatiunii conduse de Corneliu Vadim Tudor.
In cursa parlamentara, UN PSD+ PUR conduce in fata Aliantei D.A. cu 39% la 33%, urmate de PRM cu un procent de 14%.
La primele ore ale diminetii de ieri doar 4% din locuitorii judetului Constanta se prezentasera la urne, iar pana la ora 11.00 procentul a urcat 13,08%, dintre care 12, 66% populatie din mediul urban si 14,32 populatie din mediul rural.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a obtinut 14,29% din voturi, iar urmatorul clasat, la o distanta uriasa insa, este presedintele PNG, George Becali, cu 2,14%.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
Si in cursa prezidentiala situatia este aproape neschimbata, Adrian Nastase avind 57,92%, mult peste Uniune, Traian Basescu 20,98%, aproximativ scorul Aliantei, iar Corneliu Vadim Tudor 14,54%, sub rezultatul partidului.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Sute de mii de voturi anulate Biroul Electoral Centrala informat, miercuri, ca, potrivit centralizarii datelor din toata tara, au fost anulate 339.010 voturi pentru alegerea presedintelui (3,14%), 556.128 de voturi pentru alegerea Senatului (5,15%) si 599.641 de voturi pentru alegerea Camerei Deputatilor.
Ce poate face PRM, cu cele 13-14 procente ale sale, in acest caz? A.B.: Simplu, nu-i va lasa. Rep.:
google-analytics.com