Cautare

44125 de rezultate pentru "1" (1.59 secunde)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Markó Béla le-a spus participantilor la intalnire ca granita aflata la numai cativa kilometri de Oradea va disparea dupa integrarea in UE l Doi copii din Timisoara au fost amendati de politisti cu cate 1,5 milioane de lei pentru ca au mazgalit mai multe afise electorale.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Pe listele PRM pentru alegerile parlamentare se regasesc, alaturi de un mare numar de actuali parlamentari, doua nume noi: Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislative”. Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Victor Bostinaru, secretar executiv al PSD responsabil cu relatiile internationale, a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe.
Dintre cele 1.300 de semnaturi verificate ieri, in prezenta membrilor BEJ, s-a constatat ca aproximativ 800 de semnaturi apartin celor 31 de persoane care s-au ocupat de strangerea de semnaturi.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Sondajul Data Media a fost realizat in perioada 16-22 octombrie pentru GCS - o companie internationala de consultanta politica, cu birouri la Washington, Londra si Tel Aviv, prin interviuri fata in fata, pe un esantion national de 1.500 de persoane din populatia adulta (de 18 ani si peste), marja de eroare fiind de +/-2,5%.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
Infiintata in anul 1932 si avandu-l drept prim presedinte onorific pe Regele Carol al II-lea, Liga Navala Romana dispune, asa cum era si firesc, de o filiala la Constanta, care numara in prezent 1.400 de membri.
1 al partidului de guvernamant va aduce PSD cel putin 10 procente in plus, se poate spune ca Iliescu si-a castigat cinstit dreptul la o pensie rontaita in fruntea partidului si pe bancile Parlamentului.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM, a fost implicat in scandalul "Tigareta 1", primul mare caz de contrabanda cu tigari ajuns in justitie, dar dupa cercetare, dosarul a fost solutionat cu neinceperea urmaririi penale.
google-analytics.com