Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (3.15 secunde)
In orbita Terrei, centurile Van Allen fac viata in afara atmosferei dificila. Pentru a proteja viata, asezarile trebuie sa fie inconjurate de suficienta masa ca sa absoarba radiatiile. ... Interesul in colonizarea acestei planete se datoreaza dovezilor ce arata ca viata a existat si poate inca exista pe Marte.
Vreau sa las ceva, fie si sub forma unor pagini scrise, efemere ca viata. ... Am alte planuri cu viata mea. ... Si da, sunt suficient de pasionala ca sa iubesc viata sub toate formele ei. ... Viata langa o scriitoare nu e deloc simpla?
LEU 22.07-22.08 Viata personala si sociala. ... Va veti confrunta cu noi provocari pe care le gasiti deosebit de interesante iar prietenii va vor ajuta sa rezolvati puzzle-uri greu de descifrat altfel.
Cristian Burcioiu ) Saltul spre moarte pe care o avocata l-a facut in urma cu trei luni - atunci cand s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din Bucuresti -, s-a dovedit a fi un gest disperat prin care femeia incerca sa scape de sotul ei, o bruta in viata lor de cuplu.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
Talasemia majora este o boala genetica hematologica grava, care se poate trata eficace in zilele noastre si poate asigura bolnavilor o viata relativ normala. Tratamentul talasemiei dureaza toata viata si se face cu transfuzii de sange si cu medicamente chelatoare de fier.
Hawkins poate fi aplicat oricand in viata cotidiana. ... - Traversarea unei crize de viata ne face mai umani, mai plini de compasiune, mai toleranti si mai intelegatori cu noi insine si cu ceilalti.
Echilibrul dintre viata profesionala si cea personala este o tema sensibila, careia i se acorda tot mai putina importanta. Statisticile spun ca petrecem la serviciu circa o treime din viata, timp in care colegii ne sunt mai mereu prin preajma.
- Sportul pentru mine a insemnat, inseamna si va insemna VIATA! ... Un adevarat Maestru al artelor martiale care venea intr-adevar cu o abordare noua pe piata, fapt ce a constituit pentru mine o initiativa pentru viata si pentru mai departe.
Stau marturie multele legende si scrieri despre fiinte umane dornice sa afle viata fara de moarte, elixirul tineretii, secretul vietii vesnice.
amintirea, parfumul ei durabil - Jean de Boufflers -Este suprinzator cat de multe amintiri se cladesc in jurul lucrurilor neobservate la un moment dat - Barbara Kingsolver -Amintirile noastre sunt singurul paradis din care nu putem fi izgoniti - Jean Paul Richter -O viata de indelungata binecuvantare pentru copii este sa-i inzestrezi cu amintiri calde despre timpurile petrecute impreuna.
Intelepciunea unui om dupa o viata traita in vremurile noastre. ... Timpul in care v-ati bucurat de viata pe pamant si de bunurile pe care le-ati agonisit cu atata truda se va sfarsi.
Lansat in 2008, Slabeste Sigur si Natural este puternic mediatizat in presa si reformeaza la viata sanatoasa , modeleaza truprile si schimba vietile a sute de participanti prin cele doua editii organizate anual (martie si octombrie).
Toate acestea vor schimba radical speranta de viata a oamenilor. • Dar speranta de viata poate creste in acest moment? • In 250 ani, speranta de viata in Belgia s-a triplat, de la 25 de ani la 80 de ani.
De ce dispare apetitul sexual - 7 intrebari si raspunsuri Ce recomandati barbatului pentru a depasi intervalele de rutina din viata de cuplu, cand nu exista motivare / mobilizare / libidou? ... Alaturi de acestea, exista cauzele fiziologice ce pot impiedica o viata sexuala armonioasa.
Ce recomandati barbatului pentru a depasi intervalele de rutina” din viata de cuplu, cand nu exista motivare / mobilizare / libidou? ... Alaturi de acestea, exista cauzele fiziologice ce pot impiedica o viata sexuala armonioasa. ... Pot afecta diversele probleme din viata cotidiana viata sexuala?
Noutatea este faptul ca, daca bebelusii sunt diagnosticati si tratati la timp, pot duce o viata normala dupa aceste interventii. ... Mare parte dintre malformatiile cardiace permit refacerea, iar copiii diagnosticati si operati la timp pot avea o viata normala.
despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv.
despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv.
Cele 12 legi ale Karmei care iti pot schimba viata. ... Viata nu se intampla pur si simplu, suntem coparticipanti.Suntem unul cu Universul, inauntru si in afara. ... Fii tu insuti si inconjoara-te de acele lucruri pe care le vrei prezente in viata ta!
google-analytics.com