Cautare

4295 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (9.07 secunde)
Valea Jiului, cu 5 minute inainte de ceasul al 12-lea!. ... Prin natura, amploarea si implicatiile strategice, economice, sociale si politice bazinul minier Valea Jiului a ocupat, si continua sa ocupe inca, o pozitie distincta la nivel national.
Al doilea colegiu, aflat in zona Curtea de Arges, avand 63.066 votanti, are in componenta Curtea de Arges, Albestii de Arges, Arefu, Corbi, Nucsoara, Tigveni, Valea Danului, Valea Iasului, Bradulet, Musatesti, Malureni, Aninoasa si Berevoiesti.
Valea Argesului si pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului. ... Valea Ialomitei va fi inchis incepand de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioada de doi ani pe tronsonul cuprins intre Drumul Taberei si str. Valea Oltului.
Presedintele Traian Basescu a ajuns in Valcea in jurul orei 10.30, unde a discutat, la prefectura, cu autoritatile locale si cu reprezentantii Comitetului judetean pentru situatii de urgenta, despre problemele de pe Valea Oltului si de la Ocnele Mari.
Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii! ... Ziua solidaritatii celor ce muncesc!
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
ce se sarbatoreste pe 1 mai si de ce este aceasta data Ziua Muncii? Google isi modifica in fiecare an logoul pentru a sarbatori Ziua Internationala a Muncii, marcata pe 1 Mai in mai multe tari din lume, printre care si Romania.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. ... Revenind la dosarele pentru care fostul primar al localitatii Ciocarlia este cercetat penal, putem sa mai amintim dosarul cu nr.
Noua sosea se afla si la cea mai mare altitudine din tara, 2145 de metri, in Pasul Urdele, dar reprezinta si o alternativa pentru evitarea aglomeratiei de pe Valea Oltului.
Domeniul este situat in Valea Calugareasca, satul Nicovani. ... Valea Nicovani este datata ca parte a localitațti inca din secolul XV. ... Familiei Bujoiu i-a aparținut acest domeniu Domeniul este situat in Valea Calugareasca, satul Nicovani. ... Valea Nicovani este datata ca parte a localitatii inca din secolul XV.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str. Valea Ialomitei intre Drumul Taberei si str.
racordul spre Romancierilor Lucrarile la Magistrala 5 de metrou continua, la Valea Ialomitei incepand sa capete contur depoul, dar si racordul spre Romancierilor. Ploile din ultimele zile au ingreunat lucrarile la Valea Ialomitei, dar nu le-au oprit.
Valea Tembi (Tempi) este un defileu de 10 km lungime, croit de-a lungul raului Pinios, inainte de varsarea acestuia in Marea Egee. Valea Tembi este situata in nord-estul Thessaliei, intre masivele Olimp si Ossa, la 25 km nord-est de Larissa, accesul se face pe autostrada E 75.
in ziua a treia a ciclului menstrual, cu doua zile inainte de ovulatie sau in ziua ovulatiei si la sapte zile dupa ovulatie. Daca ziua a treia a ciclului menstrual cade la sfarsit de saptamana, atunci analizele se pot face in zilele 2-5 ale ciclului menstrual.
Investitiile in domeniul infrastructurii pentru zonele de interes turistic din Valea Jiului au mari sanse sa fie puse in practica, din aceasta toamna, dupa ce obligatiunile emise de Consiliul Judetean Hunedoara au fost cumparate de mai multe institutii bancare.
Astfel, la statia Tudor Vladimirescu, se lucreaza la interior, inclusiv in vestibul, in timp ce la statia Valea Argesului se desfasoara mai multe lucrari de suprafata, la viitorul planseu. ... Eroilor, Academia Militara, Orizont, Favorit, Tudor Vladimirescu, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomitei, Valea Argesului si Raul Doamnei.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reabilitarea DN 17 C si DN 17 D conditie obligatorie pentru relansarea turismului pe Valea Somesului Mare ", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com