Cautare

8396 de rezultate pentru "ultima noapte la comitetul central" (3.58 secunde)
Numarul posesorilor de actiuni de la nivel national se ridica la 10,2 milioane, cea mai mare concentratie, peste un milion, aflandu-se in Capitala. La o populatie de circa doua milioane de locuitori, putem spune ca unul din doi bucuresteni detine actiuni.
Doljul da cu doua maini bani la bugetul de stat, dar primeste cu una. Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern. Cel mai vitregit este Doljul la capitolul subventii primite de la centru.
Doljul da cu doua maini bani la bugetul de stat, dar primeste cu una. Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern. Cel mai vitregit este Doljul la capitolul subventii primite de la centru.
Astazi s-au terminat lucrarile de reabilitare ale Parcului Central din municipiul Calarasi (Autor: Pirloaga Marian ) Una dintre ambitiile primarului Dragulin, reabilitarea Parcului Central din Calarasi a devenit astazi realitate. Parcul Central era in stare avansata de degradare, aleile fiind crapate.
Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care se desfasoara la Calinesti, Arges, ca nu este oportuna iesirea partidului de la Guvernare inainte cu 80 de zile de alegerile prezidentiale.
Fara cravata, insa aceeasi aroganta ca atunci cand se afla la putere. ... Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Presedintele tarii a mutat intr-o noapte Partidul Democrat din loja Internationalei Socialiste in zona crestinismului popular. Schimbarea s-a produs far&a dureri, intrucat nu apartenenta la o doctrina anume era punctul forte al respectivului partid si liderilor sai.
Seful ANAF i-a trimis la filaj pentru a surprinde în flagrant traficantii care fac evaziune fiscala.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va suplimenta din nou, în curând, personalul Garzii Financiare, transmitându-le comisarilor instructiuni de filaj inclusiv pe timp de noapte sau în week-end.
O noua lectie de turism de la bulgari.
Se manifesta acut si vizibil la clasicii in viata ai scandalului, dar insidios printre noi, cei normali. ... Existenta unui astfel de personaj, fiinta buruienoasa crescuta la umbra unui furnal, ne uimeste si pare o boala de neinlaturat.
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului. "Am decis ca raman la PNL central.
Pentru a masca toate negocierile care s-au purtat intre formatiunile politice la nivel central, dar si local, privind componenta si conducerea noii administratii locale si judetene, formatiunile politice au preferat sa ramana in umbra, ori au iesit in fata cu fel de fel de proiecte, actiuni de reorganizare sau excluderi care ne-au abatut atentia de la activitatea de baza cu care s-au indeletnicit in ultimele sapte zile.
Surse de la varful PD-L au respins insa acest zvon si au precizat ca au discutat cu seful statului, personal, pe la 17:30. Totusi, aceleasi surse au admis faptul ca, in urma cu o zi, adica sambata, Traian Basescu a fost la spital pentru o serie de analize.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc.
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - Si eu daca as fi stat doar la televizor, fara sa ma uit in deciziile CCR, pe ceea ce a adoptat guvernul, as fi iesit in strada revoltat.
Plecand de la acest aforism si de la faptul ca, de-a lungul anilor am reusit sa-mi rezolv o multime de probleme de sanatate cu ajutorul remediilor naturiste( nu neg faptul ca am beneficiat si de ajutorul medicinii moderne in multe cazuri) vreau sa discutam astazi de cate remedii naturiste pe care putem sa le folosim, cu eficienta in tratarea bataturilor.
In ultimii ani, Ministerul Apararii al Marii Britanii a dat publicitatii un mare numar de dosare privitoare la fenomenul OZN. ... Veti gasi acolo mii de pagini de rapoarte privitoare la aparitii, cel putin aparent, inexplicabile. ... David Clarke, de la departamentul de jurnalism si comunicare al Universitatii Scheffield Hallam.
Sute de turisti din cele mai indepartate colturi ale tarii si de peste hotare aleg sa-si petreaca concediul sau, dupa caz, vacanta la manastirile si schiturile din zona Neamtului.
google-analytics.com