Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (2.94 secunde)
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Tragedie pe drumul european 85, in judetul Buzau. Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii.
Autoritatile locale din Buzau au gasit o solutie inteligenta pentru a salva culturile afectate de seceta, dar si pentru a impiedica risipa de energie.
Masuri de criza luate de autoritatile din Buzau. ... Mai mult decat atat, municipalitatea a oprit si toate fantanile arteziene din oras si planuieste sa inlocuiasca toate corpurile de iluminat stradal cu unele economice.
Stelistii au asteptat in zadar o minune de la Cluj.
O politista din Buzau a fost gasita moarta, astazi, in propria casa. Medicii chemati de urgenta la fata locului au stabilit ca femeia a fost impuscata si nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.
Doi tineri din Buzau, in varsta de 21 si 23 de ani, au pretins ca sunt politisti, apoi au furat banii si cardurile a patru fete. Cei doi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau. Vizitatorii se pot bucura de spectacole, concerte de colinde, carusele, dar si de bucate specifice sarbatorilor si vin fiert.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. ... Soferul urmarit a lovit un pieton, iar masina politiei a lovit un stalp de electricitate.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. JIHU de 31 de ani, cetatean chinez, a condus un autoturism marca Volkswagen, pe sos. ... 501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V.
Un barbat in varsta de 36 de ani, din Braesti, judetul Buzau, s-a certat cu sotia, iar pentru a scapa de politistii care au venit sa o salveze pe femeie, a iesit in fata oamenilor legii cu bebelusul de 11 luni, devenind agresiv si amenintand.
De asemenea, exista alte numeroase drumuri nationale pe care sunt instituite restrictii de circulatie: - DN 5C Giurgiu-Zimnicea, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone; - DN 3 Lehliu - Calarasi, pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone;
Lucrarile de la Autostrada Ploiesti-Buzau sunt in intarziere cu o jumatate de an. Sunt acuzatii lansate de Asociatia Pro Infrastructura care a publicat imagini filmate din drona in care nu se vede nicio miscare pe acest santier. Ministrul Transporturilor admite ca sunt probleme din cauza unor erori de proiectare.
Acuzatii grave la Serviciul Permise din Buzau. Un examinator este cercetat disciplinar dupa ce o cursanta il acuza ca i-a facut avansuri si chiar ar fi invitat-o la el acasa.
Ceea ce ar fi trebuit sa fie un program de mobilitate urbana, o alternativa nepoluanta la transportul public in comun sau cu masina personala, s-a transformat intr-un haos. Totul, pe de o parte, din cauza lipsei de educatie, iar pe de alta, din cauza inexistentei unor reguli clare.
Conducerea unui colegiu din Buzau trebuie sa plateasca unui fost elev daune morale de 3.000 de euro, dupa ce, in 2018, acesta a primit media 2 la purtare, in urma unei postari pe Facebook. ... Decizia pronuntata de magistratii Curtii de Apel Ploiesti este definitiva.
4 oameni au ajuns la spitalul de urgenta din Buzau, dupa un accident grav produs pe drumul E85. Soferul unei masini a incercat sa depaseasca prin dreapta o cisterna, dar masina s-a agatat de cisterna si a fost aruncata pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alte doua masini.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Andreea Chirvasiu a absolvit Facultatea de Psihologie si a fost timp de sase ani prezentatoarea emisiunii "Cafeneaua sufletelor", difuzata de OTV. Andreea Chirvasiu, prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV, a decedat in seara zilei de 2 ianuarie, la varsta de 32 de ani, informeaza ProTV Magazin.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
google-analytics.com