Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (7.48 secunde)
Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16. De asemenea, opt parlamentari UNPR si cinci UDMR se regasesc pe listele de la locale ale partidelor, alaturi de patru deputati neafiliati, plus un reprezentant al minoritatilor nationale.
Harta suspiciunilor de joc dublu in USL la locale (Autor: ... In ciuda nemultumirilor, de dragul guvernării, se pune batista pe tambal. ... Cazul Buzau este deja arhicunoscut.
Localele pot modifica raportul de forte in Parlament.
O generatie merge la inchisoare, lasand praf si pulbere in urma - Iese ceva din treaba asta?, il intreba ministrul de Interne Cristian David pe fostul sau sef de cabinet, in timp ce puneau la cale un trafic de influenta in vederea retrocedarii unor terenuri din muncipiul Buzau.
In cursa pentru cumpararea uzinei Hidromecanica s-au inscris SIF Transilvania, Contactoare Buzau, Electroaparataj Bucuresti si omul de afaceri Lucian Girbacea. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a primit pana la termenul final patru oferte pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al uzinei Hidromecanica.
Numarul de firme apartinind omului de afaceri Omar Hayssam este foarte mare, iar prejudiciile aduse statului sint imense, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu.
Pe parcursul zilelor de 3 si 4 octombrie se va incheia procedura de verificare a eligibilitatii celor 300 de proiecte SAPARD care au fost incepute in luna iulie, mai exact, in acesta perioada are loc inchiderea sesiunii de depunere a cererilor de finantare in cadrul proiectului SAPARD.
Circa 600 de fermieri vor invata, in perioada mai-octombrie, metode de protejare a mediului si mentinere a peisajului rural in agricultura. Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, cursurile sunt gratuite, au o durata de cinci zile si sunt finantate din fonduri UE si de la bugetul ministerului.
Constructorii apreciaza ca într-o luna si jumatate vor fi amplasate toate cele 14 elemente de sustinere a acoperisului.Constructorii de la Polivalenta îsi iau inima în dinti.
Garda Financiara Constanta a reusit cea mai importanta captura a anului, dupa ce a confiscat peste 150 miliarde de lei vechi de la doua firme din Constanta care derulau afaceri pe cai mari fara a inregistra veniturile obtinute.
Productia de rapita a Romaniei s-ar putea dubla in acest an, la 700-750.000 de tone, in conditiile in care suprafata cultivata a crescut in acest an cu peste 30%, la 430.000 de hectare, potrivit estimarilor companiei Agricover, furnizor de produse ti servicii in agricultura."Cretterea este datorata atat suprafetelor suplimentare alocate rapitei in toamna anului trecut, a conditiilor climatice favorabile din iarna 2007, dar mai ales datorita utilizarii tehnologiilor de calitate (seminte ti produse pentru protectia plantelor).
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: ... Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Comisia Europeana i-a dat cartonas galben ministerului condus de Udrea Comisia Europeana a sistat platile pentru Axa 2 a Programului Operational Regional (POR), imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport, datorita deficientelor constatate, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa verifice toate contractele de lucrari incheiate cu beneficiarii Axei 2.
Cele doua firme care trebuie sa finalizeze Sala Polivalenta nu se pot inca apuca de munca, una asteptand utilajele necesare lucrarilor de interior, cealalta - avizele pentru utilitati Castigatoare la licitatia derulata de Compania Nationala de Investitii (CNI) pentru finalizarea Salii Polivalente din Craiova, firmele Concas SA Buzau si Constructii Erbasu SA nu se pot apuca inca de lucrari.
Dana Rogoz a lansat, in urma cu trei ani, prima sa colectie de articole din piele in colaborare cu un producator din Buzau. ... Societatea care se afla in spatele businessului cu genti a terminat destul de prost ultimul an.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
google-analytics.com