Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (3.41 secunde)
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Deputatii din Comisia de Regulament nu au putut vota ieri raportul final asupra proiectului de act normativ pentru ca personalul tehnic nu a avut timp suficient sa finalizeze documentul, votul fiind amanat pentru luni, cand deputatii Coalitiei majoritare vor cere convocarea Biroului Permanent.
Fanii lui "U" au mers ieri la antrenamentule echipei si i-au amenintat pe jucatori, dupa ce Anamaria Prodan, managerul clubului, a anuntat mutarea la Buzau. Pentru astazi este anuntat un miting de proportii in centrul orasului.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca in atentia Departamentului National Anticoruptie vor ajunge si fruntasi democrati, care "au avut de-a lungul vremii bube in cap", precizand ca ministrii si secretarii de stat au fost avertizati de conducerea partidului ca aceia "care fura si fac ce a facut PSD o incurca".
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Liderii majoritatii filialelor liberale s-au pronuntat ieri, de parca s-ar fi inteles inainte, impotriva revenirii fostului presedinte PNL, Theodor Stolojan (foto), in prima linie a activitatii politice a partidului. Semnalul dat ieri de catre organizatiile liberale pe diverse cai, comunicate sau declaratii de presa, este extrem de clar:
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau. ... Copilele au fost duse de urgenta la spital unde primesc ingrijiri medicale.
Seismul a avut 2,8 grade pe scara Richter si s-a produs in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la ora 01:31, la o adancime de 117 kilometri.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei. In functie de evolutia vremii se vor lua decizii si pentru ziua de marti.
Calarasiul de altadata: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Conservatorii si-au rezervat sfarsitul de saptamana pentru discutiile premergatoare intrunirii Consiliului National al PC de maine, prin care si-au prezentat pozitiile fata de iesirea de la guvernare, atat liderul acestora, Dan Voiculescu, cat si parlamentarii, ministrii si liderii organizatiilor judetene.
Presedintele PSD Buzau i-a atacat dur pe proprietarii marilor trusturi de presa din Romania, acuzandu-i de o mediatizare partizana si de orientari de dreapta.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Liderul PLD Buzau, Lucian Salcutan, a declarat ca filiala pe care o conduce va sesiza Avocatul Poporului si va da in judecata statul roman la CEDO pentru incalcarea dreptului la vot al minoritatilor religioase prin organizarea referendumului intr-o zi de sambata, cu inchiderea urnelor la ora 20.00 Salcutan a declarat ca in judet exista circa 4.000 de adventisti de ziua a saptea si persoane de religie mozaica, ce nu pot merge la vot sambata, intrucat religia nu le permite sa desfasoare nicio activitate decat dupa apusul soarelui.
"Unele partide, ma refer la PD, profita de reprezentantii lor in institutiile locale si isi pun la punct sisteme prin care sa fie siguri ca vor avea voturi multe. In multe judete am auzit astfel de lucruri.
Partidul Democrat-Liberal (PL-D), condus de Emil Boc, si-a pus la punct o strategie inovatoare pentru participarea la alegerilor locale si parlamentare.
Reprezentantii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud - Est intruniti, ieri, in statiunea Mamaia, au discutat, printre altele, despre alegerea unei noi structuri de conducere si pentru evaluarea strategica si prioritizarea proiectelor depuse de autoritatile locale pentru accesarea de fonduri europene.
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Cati dintre parlamentarii actuali PSD si PNL vor mai avea colegiu in 2012 intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti In primul rand, primul lucru care trebuie precizat este ca Parlamentul unicameral de 300 de reprezentanti va avea pentru PSD si PNL doar 282 de membrii, din prisma candidaturilor, pentru ca, din start, 18 locuri vor ajunge la reprezentantii minoritatilor nationale.
google-analytics.com