Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (4.84 secunde)
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
27 de primari buzoieni alesi pe listele PSD au trecut, de la alegerile din 2004, la PD si PNL, sustine conducerea organizatiei judetene Buzau a PD.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Romanii au preluat, in sfarsit, modelul occidental si au instaurat cate un consiliu de administratie la conducerea fiecarei unitati de invatamant. Noua lege va fi aplicata si in Constanta, Consiliul Local desemnand deja acei alesi locali care vor ocupa locuri intr-unul sau mai multe consilii de administratie.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a participat, la sfarsitul saptamanii, la o intrunire a Agentiei de Dezvoltare Regionala 2 Sud-Est, desfasurata la Buzau.
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
PD-L a pierdut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau dupa ce liberalii au rupt protocolul incheiat in vara cu democrat-liberalii si s-au inteles cu PSD.
Un numar de 16 consilieri locali din judetul Buzau au fost exclusi din PD-L pe motiv ca nu s-au implicat in campania electorala pentru alegerile parlamentare sau mai grav ca au sustinut candidatii altor formatiuni politice. Potrivit secretarului general al PDL Buzau, Ion D.
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau. "Incepand de azi, PC are un nou membru, in persoana senatorului Ion Vasile.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
Daca nu te intelegi cu Crin, vin eu sa discut cu el Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este nemultumit de modul cum Victor Ponta a negociat posturile din judete cu PNL, facand referire la cedarea postului de presedinte al CJ Buzau in favoarea liberalilor.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
google-analytics.com